Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

22
Apr
T-Set
21:00
6€


T-Set, slovenski hip-hop kolektiv, so nastali leta 1996 na pobudo treh entuziastičnih ustanovnih članov z imeni bMD, Fela in Dj Chibba.

Fela in Dj Chibba sta kasneje zaključila skupno zgodbo s kolektivom, a njuno mesto nadomesti Ballau. Skupaj z bMD-jem vse do leta 2005 nastopata sama. Pridružita se jima še Bobi Vejn in Dj S.S.F. in koletiv T-Set dobi današnjo ‘obliko’ in zasedbo.
T-Set so v preteklosti nastopali s Klemnom Klemnom in Trkajem, sodelovali so na hip hop partyjih v režiji Radia Yo, pojavili so se tudi na vseh hip hop kompilacijah, vključno s prvo z naslovom ’5 Minutes Of Fame/ Za narodov blagor’. bMD je hkrati tudi soavtor skladbe ‘Leta 1600′ (Klemen Klemen), skupaj z Ballau-om pa se prvič pojavita v skladbi ‘Sanje’ (Klemen Klemen).
Vsak od današnjih članov T-Set je v kolektiv prinesel svoj ‘film’ – spremljevalni vokal na koncertih Klemna Klemna, sodelovanje v zasedbah Suspect, D-Fact, All Capone Štrajh trio, Heavy Les Wanted, Metropolis, O.S.T., producent, trikratni svetovni prvak v Flatlandu BMX Freestyle Experts ter svetovni vicešampion v isti disciplini …

http://www.facebook.com/pages/T-Set/197410222224?fref=ts

http://www.youtube.com/watch?v=u-ocPloTwZA, http://www.youtube.com/watch?v=0qahEUZom7E, http://www.youtube.com/watch?v=CSoO-UOYzIU