Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

25
Jan
Swing Kids
22:00
4€, do 24h 3€, do 22:30 0€


Decembrski Swing kids plesni žur je odlično dopolnil bend v akustični izvedbi in nekako neizogibno je bilo, da tudi v januarju nadaljujemo s to prijetno nadgradnjo.

SWING KIDS:

CLOCKWORK PSYCHO (live& acoustic!/LJ)
DJ SWINGY
DJ DOTTORE

Od polenajstih do poldvanajstih vam bodo na voljo brezplačne plesne inštrukcije, nadaljevali bomo z energičnim psychobilly triom Clockwork Psycho, ki vam bo bojda popil vse pivo, ukradel dušo in zaplesal še zmagovalni ples na vašem grobu, tisti, ki preživimo, pa bomo seveda plesali do jutra. Vabljeni, če si upate!

Vstopnina: vstop prost do 22:30, 3 € do polnoči, 4 € kasneje

FB Event

Energični psychobilly trio Clockwork Psycho iz Ljubljane sestavljajo Lilith (vokal, kontrabas), Al (kitara, spremljevalni vokal) in Dogz (bobni). Vsi člani imajo že bogate glasbene izkušnje v različnih žanrih, kot so punk, metal, oi, hardcore, klasika…, kar se tudi pozna v njihovi fuziji psychobillyja. Do sedaj so odigrali že kar nekaj uspešnih koncertov in manjših festivalov, nastopali kot support z legendarno ameriško zasedbo Koffin Kats na delu njihove evropske turneje in ogrevali publiko pred koncertom Banane Metalik. Trenutno se band nahaja v studiju kjer snemajo svoj prvenec naslovljen Nightmares. Bodite pripravljeni, kajti Clockwork Psycho vam bodo popili vse pivo, ukradli dušo in potem zaplesali še zmagovalni ples na vašem grobu!