Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

28
Dec
Supergarden
21:00
4€


Najprej bosta iz odra na vse pretege zab učali trenutno najboljši tribute zasedbi Supergarden (Soundgarden) in Mookie (Pearl Jam) in v duhu Temple Of The Dog izvedli še letos zadnji Stardog Champion fešto.

Poleg tega, da se bomo noro zabavali ob koncu leta in ob zvokih Seattla iz začetka 90. let na STARDOG CHAMPION TRIBUTE PARTY zabavi, se bomo spomnili tudi velikega rockovskega nastopača Seattleskih odrov Andrewa Wooda, prvega moža postave Mother Love Bone, ki je zaznamoval začetek glasbene preobrazbe v tem obdobju, v katerega spadata tudi velikana Soundgarden in Pearl Jam.

Od polnoči dalje bo potekal kar se le da najboljši izbor vseh hitov, ki so zaznamovali našo mladost.

SUPERGARDEN je slovenska tribute zasedba prvakov Soundgarden, ki so prilezli v mainstream ob vstopu v 90. let prejšnjega stoletja. Supergarden veljajo za domnevno edino in najboljšo tribute zasedbo na območju nekdanje Jugoslavije in tudi širše. Zasedbo tvori kvartet avtentičnih oboževalcev/poznavalcev SG in hkrati izkušenih glasbenih posameznikov, ki so se v preteklosti  kalili v zasedbah PISSKISS, FLUFLU, FLYSPOON, DROPPED-D in VIKEND PANKSI.

Za poslušanje kliknite tu: http://www.reverbnation.com/supergarden

MOOKIE prihaja iz slovenske obale, kjer so se leto dni skrivali v garaži in pilili skladbe legendarnih Pearl Jam (Slovenijo so že obiskali leta 2000 v zasedbi z bobnarjem Matt Cameronom). Band Mookie je sestavljen iz petih PJ navdušencev, ki želijo z njihovo glasbo še naprej inspirirati občinstvo ter jim pričarati nepozabne trenutke iz 90. let, ko je glasba še imela pomen. Ravno tako so MOOKIE edina in najboljša tribute zasedba Pearl Jam na Balkanu. Z glavnim vokalom marsikoga v to prepričajo!

Za posušanje kliknite tu: http://www.reverbnation.com/mookiepearljam