Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

4
Jun
Suffocation
19:45
25€, predprodaja 22€


Vrnitev kraljev NY death metala Suffocation z novim albumom Pinnacle Of Bedlam!

DIRTY SKUNKS predstavljajo:

SUFFOCATION (f. John Gallagher – Dying Fetus/ZDA – Nuclear Blast)

CEPHALIC CARNAGE (ZDA – Relapse)

HAVOK (ZDA – Candlelight)

FALLUJAH (ZDA – Unique Leader)

Vstopnina: 22 € v predprodaji (Gala Hala na prireditvah, trgovina Master (Ljubljana), ZOSO music shop (Nova Gorica) in prek On-Parole spletne trgovine), 25 € na dan koncerta

FB EVENT

VRNITEV SUFFOCATION!!!

Dame in gospodje, letošnje poletje ne bo lepo – še preden se le-to uradno začne, bodo Ljubljano namreč ponovno pretresli kultni ameriški death metalci Suffocation, ki seveda ne bodo sami.

4. 6. 2013 bodo Ljubljano obiskale legende iz Rhode Islanda, ZDA, Suffocation, ki so letos izdali album Pinnacle Of Bedlam, na katerem se med drugim predstavlja novi bobnar, Dave Culross, ki smo ga s Suffocation v Gala Hali videli že lani, pred tem pa je možakar Slovenijo kar nekajkrat obiskal z Malevolent Creation in Hate Plow. Tokrat pa nas žal s Suffocation ponovno ne bo obiskal originalni vokalisti in karizmatični norec, Frank Mullen. Na tej turneji ga bo namreč nekdo nadomeščal (kot veste, je gospod Mullen zaradi službenih obveznosti primoran z bendom nastopati le na izbranih nastopih, ker si ne more več privoščiti, da bi cele mesece bil zdoma!), tokrat pa to ne bo Bill Robinson iz Decrepit Birth, ampak ”mastermind” zasedbe Dying Fetus, John Gallagher, katerega vokal je ubijalski! Odlična izbira!

Suffocation drugače poznate kot kultne death metal inovatorje, ki so še pred leta 1991 izdanim prvencem Effigy Of The Forgotten svetu pokazali, kako združiti pristni vzhodnoobalni groove in tehnično brutalnost ameriškega death metala. Zdaj imajo za seboj dobrih 20 let nastopov, 8 plošč, kot vedno pa lahko pričakujete koncert brez primere! Pa nova plata tudi seka na polno!
Kot predskupina bodo nastopili kultni hidro-grinderji Cephalic Carnage iz Colorada, ZDA, ki so vedno navduševali s svojim odličnim muziciranjem, humorjem in kaosom! V Slovenijo se bodo vrnili tudi ameriški thrasherji Havok, ki so lani maja nastopili v Ljubljani skupaj z Goatwhore in 3 Inches Of Blood ter pokazali, zakaj so eni najboljših predstavnikov nove ere ameriškega thrasha, koncert pa bodo odprli ameriški tehničarji, varovanci kultne založbe Unique Leader, Fallujah, ki se bodo naši publiki predstavili premierno.

Kdor izpusti ta koncert, mu bo večno žal!

Vstopnice so že na voljo pri Veselih dihurčkih, v prodajalni Master Of Metal v Ljubljani, v Gala Hali ter na strani On Parole! /I. C./