Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

14
Sep
Stari, uštimaj se!
20:00
0€


Stari, uštimaj se! je medgeneracijskega projekt, kjer v skupnem odrskem ustvarjanju sodelujejo učenci naših glasbenih delavnic, njihovi starši in nekateri vidni slovenski glasbeni ustvarjalci.

Vsega lepega je enkrat konec in čas je, da povzamemo dosedanje delo skozi projekt. Na zaključno prireditev, ki bo 14. septembra na Štuku, smo povabili vse starše (in seveda tudi dedka), ki so sodelovali na projektu, od glasbenih gostov pa se bodo koncerta udeležili člani skupin Tide in Happy Ol’ McWeasel ter glasbeniki 6pack Čukur, Gušti in Recycleman.

Programu, pripravljenemu skozi projekt, bosta sledila koncerta talentirane skupine The Neighbours in enih najglasnejših rockerjev pri nas – Tide.

Koncert je brezplačen, za vstop pa bodo potrebne majhne kuvertice, ki bodo na voljo tudi pri vhodu. Za vstop bo potrebno v za to predvideno škatlo oddati to kuverto, sami pa se boste odločili o njeni vsebini in sami presodili, v kolikšni meri podpirate mladinsko ustvarjalnost in slovensko glasbeno sceno. Kuverto lahko oddate prazno, lahko pa nam z (anonimnim) prostovoljnim prispevkom olajšate izvedbo te in vseh prihodnjih akcij.

V prihodnje pa spremljajte nove objave na našem youtube kanalu, kjer se bo v prihodnjih tednih našlo še veliko zanimivih prispevkov!

www.kud-coda.org/

https://www.facebook.com/kudcoda

www.youtube.com/kudcoda
www.twitter.com/kudcoda
—————–
www.tide-band.com/
www.happyolmcweasel.com/

https://www.facebook.com/bostjan.cukur

gusti.si/
recyclemansounds.wordpress.com/

https://www.facebook.com/wearetheneighbours