Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

15
Jun
Stari, uštimaj se!
20:30
0€


Tretji koncert v sklopu projekta ‘Stari, uštimaj se!’ bo še bolj nor in še bolj glasen.

Tretji koncert v sklopu projekta ‘Stari, uštimaj se!’ bo še bolj nor in še bolj glasen.

Učencem KUD Coda se bodo na odru Kluba MC Pekarna (Maribor)spet pridružili njihovi starši glasbeniki. Skupaj z njimi pa bodo zaigrali celo stari starši! :) Da bo pa večer še bolj nepozabljiv, smo k sodelovanju povabili člane skupine Happy ol’ McWeasel, Guštija in Recyclemana (ex Ali En).

Verjamemo, da bo tokrat spet noro dobro, na tem posnetku pa si lahko pogledate, kako kul smo se imeli na drugem koncertu:

Vstopnine seveda ni! :)

Projekt ‘Stari, uštimaj se!’ temelji na povezovanju staršev učencev KUD Coda in vidnih slovenskih glasbenikov z udeleženci rednih programov KUD Coda. Sporočilo projekta je, da je glasba obširna sfera, ki zahteva ogromno dela, discipline, samokontrole, učenja novih, neznanih stvari, zaradi česar pa si na koncu nagrajen z najbolj ekstatičnim možnim občutkom in z najboljšim in najbolj univerzalnim načinom komunikacije ter izražanja.

Kulturno umetniško društvo Coda (KUD Coda) je institucija, katere namen je ponuditi kredibilno, predvsem pa drugačno (alternativno) obliko glasbenega izobraževanja za otroke in mladino. Dejavnost društva obsega individualne glasbene delavnice in skupinsko igro, katere bistvo je povezovanje učencev v skupine in navajanju teh k skupinskemu delovanju in muziciranju.

www.kud-coda.org/
www.happyolmcweasel.com/
recyclemansounds.wordpress.com/
gusti.si/