Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

3
Oct
Spoznavni žur FDV & FU
22:00


Ne pustite, da vam prihajajoče študijske obveznosti in s tem povezani nevšečnosti pokvarijo prve oktobrske dni! Začnite novo študijsko leto v STILU! Prepustite se udarnim ritmom in pozitivnim vibracijam na strehi Ljubljane!

Ekipa Povezani vam pripravljamo NEPOZABEN vstop v novo študijsko leto na strehi Ljubljane!

Žur o katerem se govori že celo poletje!

Premierno se bosta v skupni preobleki pojavili dve POVEZANI fakulteti in ustvarili noč, o kateri se bo še dolgo šepetalo med študenti. Ekipi FDV Povezani (Fali Dobre Volje) in FU(L) POVEZANI bosta za svoje BRUCE in BRUCKE ter seveda STARE ŠTUDENTSKE MAČKE, pripravili EDINI PRAVI spoznavni žur omenjenih fakultet, na EDINI PRAVI lokaciji v Ljubljani.

Pester animacijski program, TOPŠIT Dj-i, ŠTUDENTSKE cene pijač, zapeljive hostese Mojstrovina narave z welcome drinki, zavidanja vreden nagradni sklad in še in še…

Ker pa nas večina še vedno ni pozabila na poletje, bodo naš obvezni modni dodatek SONČNA OČALA, s katerimi se bomo ob ritmih pesmi »I wear my sunglasses at night« poslovili od vročih poletnih dni in nepozabnih noči. FUL Povezano in z VELIKO DOBRE VOLJE bomo spoznali prave čare študentskega življenja.

To je preprosto žur, ki predstavlja pogoj za napredovanje v višji letnik, zato ga ne sme zamuditi nihče!

Se vidimo v TOP SIX klubu!