Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

22
Jan
Špil liga: tretji tekmovalni špil
20:00
vstop prost


V štirih tekmovalnih večerih bomo dobili 8 polfinalistov. V marcu in aprilu pa bomo dobili že 4 finaliste, ki se bodo junija pomerili za naziv prvaka Špil lige v sezoni 2015/2016.

Na tretjem tekmovalnem špilu te sezone bodo nastopile štiri skupine, ki se bodo občinstvu predstavile vsaka s svojo različico rocka. Alarm prihajajo iz Ljubljane, Eho iz Domžal, barve Ptuja zastopajo Infected, Dobrepolje pa je domači kraj skupine Lumberjack.

FB dogodek>

Pravila Špil lige:
O dveh zmagovalcih tekmovalnih večerov odločajo glasovi strokovne komisije in obiskovalcev koncerta, ki svoje mnenje izrazijo s pošiljanjem SMS sporočil. Po končanem nastopu vseh treh skupin se začne SMS glasovanje, ki traja 10 minut, medtem pa komisija razglasi tekmovalce od prvega do tretjega mesta. Po preteklih 10. minutah so znani rezultati SMS glasovanja.
V primeru, da je prvo mesto po izboru komisije in občinstva enako, tekmovanje nadaljuje skupina, ki jo je strokovna komisija uvrstila na drugo mesto.

Strokovno komisijo, ki bende spremlja od začetka, sestavljajo: Klavdija Kopina (MMC), Tomaž Pezdirc (Radio Terminal) in Toni Cahunek (RTV SLO).
Zmagovalec letošnje sezone bo med drugim posnel tri komade s pomočjo SAE Institute Ljubljana, obeta se mu nastop v Kinu Šiška, vsi člani skupine pa bodo nagrajeni s 50% off na naročnino ORTO ELASTIK paket.