Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

10
Feb
Soul Rebel V.
23:00
7€ predprodaja, 10€ na dan dogodka


SOUL REBEL V.

Na odru:

I-TAL JAM RIDDIM BAND LIVE (Zg/Cro)

Za Gramofoni:
OhoRoho (Lj/Slo)
Roots In Session Sound (Lj/Slo)

Tradicionalni poklon velikanu reggae glasbe Robert Nesta Marleyju. Tokrat malo drugače, saj bo na že petem Soul Rebel večeru prvič nastopil tudi live riddim band!

6. februarja 1945 se je rodil Bob Marley, človek, ki je z reggae glasbo in s svojo pojavo navdihnil množice ljudi po vsem svetu. Tradicionalni večer, posvečen glasebniku in borcu svetovnega kova, ki je poleg glasbenih, premikal tudi meje v ljudskih srcih, bodo že 9. leto zapored gostili Roots In Session, ki ponovno pripravljajo Soul Rebel večer. V minulih letih so na zabavah ob Marlyjevi obletnici gostili številne domače in tuje DJ-je ter kolektive, letos prvič pa program nadgrajujejo z live bandom. Neprecenljivo zapuščino irie vibracij bodo ob 72. obletnici njegovega rojstva predstavili I-TAL JAM RIDDIM BAND iz Zagreba, za gramofoni pa bo poleg gostiteljev nastopil še domačin OhoRoho, zagrizen zbiratelj reggae glasbe iz Ljubljane, ki je “zakrivil” tudi grafično podobo večera.

 

 

V večeru bomo tako v živo, kot tudi iz gramofonov slišali vse bolj in manj poznane Marleyjeve komade, od največjih uspešnic, do tistih, ki jih večina morda ne pozna. Zvrstilo se bo ogromno priredb, veliko remiksov, zaradi glasbene pestrosti dogodka pa se obeta s čustvi nabita, močno nostalgična zabava.

Music policy: roots, reggae, dub, rocksteady, dancehall, drum’n’bass, traphall, jungle, dubstep & more!!!

Vstopnina: 7 € v predprodaji (Gala hala na dogodkih), 10 € na dan koncerta

FB event