Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

21
Oct
SOLVD
23:00
5€ do polnoči, 7€ kasneje


SOLVD
Sobota / Saturday, 21/10 * 23.00 @ Klub K4, LJ

(SI)

Po septembrski otvoritvi klubske sezone je čas, da predamo prednost / besedo domači zasedbi glasbenih izvajalcev. Letos bo ekipa SOLVD bogatejša za novega člana, Christiana Kroupo.

Slednji prihaja iz Logatca in glasbo ustvarja že vrsto let. Svoje znanje je med drugim izpopolnjeval na Red Bull Music Academy v Tokiu, nastopil pa je tudi na barcelonskem festivalu Sonar Off. Njegove izdaje segajo do založb R&S Records in Meda Fury, pod psevdonimom Alleged Witches se je znašel na Fabricovem mixu, ki ga je zmiksal Scuba, na Radiu Študent pa je prevzel vodenje glasbene oddaje Flash Forward.

K SOLVD ekipi bo Kristjan prispeval svež in drugačen glasbeni pogled ter poglobljeno elektronsko glasbo, ki se slogovno razteza od eksperimentalnega in dub techna, dark wave viž, industrial vložkov pa vse do melanholičnega housa.

Na velikem odru bodo pot utirali rezidenti Christian Kroupa, Evident in Brt Čutul, na malem odru pa bosta taktirko prevzela Alex Ranerro in Vuka.

(EN)

One underground house party you shouldn’t miss – with region’s brightest gem Alex Ranerro, Evident, their SOLVD crew and Christian Kroupa who debuted in Boiler Room earlier this year.

 

 

- – - – -

arena
CHRISTIAN KROUPA / Alleged Witches
EVIDENT
BRT ČUTUL

bar
ALEX RANERRO
VUKA

VJ: 5237

- – - – -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si
// www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE
5€ < 24.00h < 7€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com