Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

22
Apr
SOLVD x Phill Weeks (SolvdMag 1st BDAY)
23:00
7€ do polnoči, 9€ kasneje


SOLVD x PHIL WEEKS (SolvdMag 1st BDAY)
Sobota, 22/4 * 23.00 @ Klub K4, LJ

Mineva eno leto od nastanka revije SolvdMag, zato se za prvi jubilej spodobi, da povabimo prav posebnega gosta. Iskali smo nekoga, ki ostaja zvest svojim koreninam in idealom, hkrati pa več kot uspešno pluje med vsemi čermi globalnega toka.

PHIL WEEKS je DJ in producent, vodi založbo Robsoul in je pravi house purist. Parižanov glasbeni spekter je preplet čikaškega in francoskega housa brez strogo začrtanih mej. Kot velik ljubitelj vinilov v svojih nastopih rad ponudi lastno zmes umazanega podzemnega sounda, ki večinoma izhaja iz afroameriške kulture.

Phil ostaja zagovornik analognega pristopa, uspešno pluje daleč stran od generičnega zvoka in vseh novodobnih trendov, ki so preplavili plesišča in radijske valove v zadnjih petih letih. Vse to mu še predobro uspeva, o tem pa pričajo njegova sodelovanja z imeni kot so Derrick Carter, DJ Sneak, DJ W!ld, David Duriez, No Assembly Firm, Fries & Bridges and Chris Carrier.

V areni se mu bo pridružil nihče bolj primeren kot Solvd rezident ALEX RANERRO. Z njegovimi glasbenimi izdajami na založbah kot so MadTech, Simma Black in Glasgow Underground, bo večer žarel v domačih ritmih. V odgovor pa bo mali oder donel v globljih zvokih. Za to bo s svojo zgodbo skrbel še drugi Solvd rezident EVIDENT, ki bo priložnost izkoristil tudi za predstavitev svojega prihajajočega prvega albuma. Za piko na i pa bo poskrbel tokratnji drugi gost, lokalni producent DEJVID, lastnik založb Kanja Records ter House On Wax.

 

 

- – - – -

Arena:
PHIL WEEKS (Robsoul, FR)
ALEX RANERRO (Bedrock, MadTech)

Bar:
EVIDENT (Soundhitectures)
DEJVID (Kanja Records)

- – - – -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA/ ENTRANCE FEE
7€ < 24.00h < 9€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com