Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

23
Jun
Sladica Summertime 17
22:00
13€


Tudi letos vas ne bomo spustili na počitnice, dokler se vsi skupaj uradno ne poslovimo na Sladica Summertime partiju. Tudi tokrat na dveh plesšičih, tudi tokrat z domačimi didžeji.

Zeds že pripravlja svež tri urni setič s soul, funk, r’n'b in disco derivati, s pomočjo katerih bo zagnal poletno festivalsko atmosfero. Pri tem mu bo pomagala RootsInSession ekipa, ki bo drugo Sputnikovo plesišče ovila v prizorišče uradnega Fresh Island Festival launch partija. Letos bodo v Zrčah na otoku Pag med 11. in 13. julijem nastopila imena kot so French Montana, Rea Sremurd, Young Thug, Sean Paul, DJ Jazzy Jeff, Giggs, Krept and Konan in pa Lady Leshurr.

Lani je slovenske barve na festivalu zastopal Zeds, tokrat pa se botamkajšnji raji premierno predstavil tudi didžej dvojec RootsInSession. V Sputnik sta Pier in Fu sicer povabila še svojega dolgoletnega glasbenega frenda, ki sliši na ime Trapero Dinero in ki bo predstavil svojo “New Shit” selekcijo. Na drugem flooru se torej obeta žurka z nabasiranimi trap, rap in dancehall produkcijami.

Ni še konec! Na žurki bo Zeds potalal še dve vstopnici za najbolj pričakovan koncert leta Erykah Badu in Mary J. Blige, ki bosta skupaj nastopili 12.7. na poletnem festivalu v italijanskem mestecu Lucca.

Se vidimo v Sputniku! Potem pa vsi na morje!

Sladica Floor:
Zeds, K’Pow, Bayo

Fresh Island Festival Floor:
RootsinSession Sound
Trapero Dinero

Artwork: www.cizl.si