Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

30
Dec
Sladica DJs party
22:00
15€, predprodaja 13€


Že veste, kje boste letos za novo leto? No, najverjetneje kar doma, kjer boste pestovali posledice zabave, ki se bo zgodila na novoletni predvečer. Tako je, letos novo leto pride en dan prej in sicer ga bo Zeds dostavil naravnost v Cvetličarno.

Na poslednji petek leta ena šest se ima torej zgoditi Sladica, ki bo tokrat tudi dobrodelna. Zeds se je namreč odločil, da bo tri evre od vsake prodane vstopnice namenil družini pod okriljem ZPM Ljubljana Moste Polje. Tko se to dela, dejmo pomagat! Ampak pazi! Dobrodelnost se bomo šli tudi na samem zidu dogodka, kjer bodo postopoma naprodaj tudi giclée”grafike, ki jih je prav za Sladico naslikala Hana Stupica. Cena posamezne grafike je 20 evrov, če pa bi kdo želel dati več, bo to vsekakor toplo dobrodošlo, saj bo šel tudi ta denar v sklad za izbrano družino.

Za gramofoni se bo sicer zamenjala cela falanga znanih didžejev, ipak gre za prednovoletni žur. Za zdaj so potrjeni Zeds, K’Pow, RootsinSession Sound, Bayo, se bo pa seznam še dopolnjeval.

Predlagamo torej, da sprejmete naš dobronamerni nasvet ter nekaj veselodecembrskih moči prihranite še za predzadnji dan v letu.
Hudo bo!

Vstopnice so na voljo na http://www.mojekarte.si/si/sladica-dj-s-party/vstopnice-120433.html ter v prodajni mreži Mojekarte (Petrol, OMV, Kompas, Trafike 3VA, Delo Kioski, MHolidays, Turistično informacijski centri, Alpetour poslovalnice…)

Vstopnina:

Predprodaja: 13 evrov

Na dan dogodka: 15 evrov

Zbirateljska Sladica: 17 evrov (150 vstopnic, zraven vstopnice dobite USB ključek z vsemi devetimi Sladicami + Bonux Mixi + nekaj dodatnih mixov ter folderček z vsemi avtorskimi komadi, ki smo jih doslej posneli za Sladica Mikstejpe)