Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

18
Jan
SLADICA 7 live; Nicole Willis & The Soul Investigators
22:00
27€


Leto 2013 se bo začelo, kot se za trinajstko spodobi – s Sladico!

In ne samo to, začelo se bo v velikem slogu, tokrat prvič kar v Cvetličarni. Zeds si je rekel »če že mamo večji plac, zakaj ne bi mel še koncerta« in za glasboljubno rajo naročil bend, ki do poskokov pripravi še tako zateženega dvomljivca.
Nicole Willis & The Soul Investigators, dame in gospodje!

Vsi tisti, ki vam glasbeno podlago finih trenutkov v življenju že nekaj let dajejo Sladica mikstejpi, točno veste, za koga gre. Komadi, kot so If this ain’t love pa Holdin’ On in Feeling Free, so komadi z različnih Sladic, ki so prišli izpod rok teh norcev, in ti norci bodo v živo nastopili na tokrat največjem Sladica žuru doslej. Seveda bo luč sveta v Cvetličarni ugledal tudi čisto svež dvojni Sladica mikstejp, na katerem bo Zedsu podporo v klasični soul maniri dajal DJ Kpow, njegov stari soborec. Za gramofoni pa se jima bosta pridružila še Dj Goce iz Skopja in pa ljubljanski ljubljenec občinstva Dj Borka.

VSTOPNINA:
Vstopnice bodo tokrat na voljo v predprodaji na vseh Eventimovih prodajnih mestih, v lokalu Dubop, ki obdan s sončnicami stoji za bežigrajskim WTC-jem, ter šišenskem športnem baru Lepa Žoga. A pozor – prej jih kupiš, manj boš plačal.
Cene:

2012 27.11. – 10.12 – 22€
2012.11.12. – 31.12. – 24€
2013 01.01. – 17.01. – 25€
18.01. – 27€

Kdor ne pride, bo zamudu.

Nicole Willis & The Soul Investigators:
Nicole Willis je dama s soul vokalom in dušo božajočimi besedili. The Soul Investigators pa bend, ki mu ga že od leta 1998 daje po funku in soulu poznih 60ih. Le vprašanje časa je torej bilo, kdaj se bodo medsebojno zavohali, spoznali in nenazadnje skupaj zaigrali. Njihov prvenec Keep Reachin’ Up, ki je vse ljubitelje soula vrgel vznak, je bil izdan leta 2005, nemalo komadov z albuma pa je doseglo vrhove mnogih glasbenih lestvic od Amerike do Japonske. Njihov fen je celo sam ameriški predsednik Barack Obama, brez heca.