Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

13
Dec
Sister Bliss DJ set
23:00
10€


V Kurzschluss prihaja gonilna glasbena sila in ena izmed ustanoviteljev kultnih Faithless, enega najbolj odmevnih britanskih bandov »old school« elektronske scene.

www.facebook.com/thesisterbliss?fref=ts

www.mixcloud.com/SisterBlissOfficial

Angel Anx // SI

www.angelanx.com

www.facebook.com/angelanx?fref=ts

Izjemna Sister Bliss je prva izmed predstavnic nežnejšega spola, ki se je preizkusila za mešalko že davnega leta 1987 in po treh desetletjih še zmeraj ustvarja nesporne plesne klasike. Insomnia, God is a DJ, We come 1, Mass Destruction in drugi so hiti pod katere se lahko podpiše kot producentka. Sodelovala pa je že s številnimi priznanimi glasbeniki kot so Dido, Boy George, Cat Power, Robert Smith (The Cure), The Temper Trap in drugimi.

Sister Bliss bo nedvomno eden izmed vrhuncev Kurzschluss večerov, ki bo privabil zveste fane Faithlessov pa tudi tiste bolj zagrizene, ki ob petkih poslušajo njeno oddajo na Ministry of Sound radiu, kjer nadarjena glasbenica spretno meša največje hite svetovnih uspešnic.

Ozračje bo ogreval eden izmed osrednjih izvoznih artiklov slovenske elektronske scene, ki je tik za petami  Umeku in Valentinu Kanzyani. Angel Anx je zakrivil že prenekateri žur ob boku največjih imen elektronske industrije kot so Fatboy Slim, Groove Armada, Eric Prydz, Nic Fanciulli, Axwell, Afrojack, Benny Benassi, David Guetta, Roger Sanchez, Pete Tong… in tudi tokrat se obeta nepozaben uvod v večer zabeljen z nepogrešljivi hiti.

Udarno, z omejenim rokom trajanja: Kurzschluss

Več info na www.kurzschluss.si