Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

30
May
Severina
20:00
23€, VIP 40-70€


Severina z glasbeno-plesnim spektaklom prihaja v Ljubljano!

TURNEJA ‘DOBRODOŠAO U KLUB’ – ČETRTEK, 30. MAJ OB 20H, DVORANA STOŽICE

Severinin ljubljanski koncert bo potekal v okviru njene odmevne turneje Dobrodošao u klub 2013 – DUK2013, ki bo edinstven spektakel popeljala zgolj v največje dvorane in največja mesta držav nekdanje Jugoslavije.

DUK2013 je turneja, ki ruši vse rekorde in predstavlja eno od največjih in najbolj dodelanih turnej na Balkanu – Severina se je projekta, ki je dobil ime po njenem aktualnem albumu, lotila v največjih razsežnostih. V sodelovanju s svetovno znanim slovenskim gledališkim režiserjem Tomažem Pandurjem (umetniški vodja DUK2013) in njegovim Pandur Theaters, Severina pripravlja pravljico v štirih dejanjih; potovanje skozi temne in svetle trenutke ljubezni in življenja, vse skupaj podkrepljeno z glamuroznimi kostumi Marka Mitanovskega (srbskega modnega oblikovalca, ki je sodeloval z Beyonce, Lady GaGa …), neverjetnimi projekcijami in plesnimi koreografijami. Za plesne koreografije je poskrbel Anže Škrube, član znane slovenske plesne skupine Maestro, v plesnem ansamblu pa sodelujejo mnogi znani in uspešni slovenski plesalci (med njim tudi Nadiya Bychkova in Miha Vodičar). Nastal je šov, primerljiv s šovi tujih pop zvezd.

Severina je z izidom albuma ‘Dobrodošao u klub’ na vrhuncu glasbene kariere. Nove skladbe navdušujejo staro in mlado, video spoti pa na portalu YouTube podirajo rekorde – ‘Brad Pitt’, ‘Italiana’, ‘Grad bez ljudi’, ‘Uzbuna’ in ‘Dobrodošao u klub’ imajo skupaj namreč več kot 60 milijonov ogledov!

Turneja DUK2013 se je začela konec marca v razprodani dvorani na Reki, 30. marca pa je beograjska Arena zabeležila rekorden obisk (koncert je bil razprodan že tedne vnaprej). Spektakel je nato navdušil še razprodano Areno Boris Trajkovski v Skopju, zagrebška Arena pa je dobra dva tedna pred samim dogodkom že razprodana! Severina s svojim glasbeno-plesnim šovom 30. maja prihaja tudi v Ljubljano, kjer si lahko, kot kaže praksa iz sosednjh držav, obetamo neverjetno povpraševanje po vstopnicah in izjemno odmevnost dogodka. Ljubljanski spektakel bo edini na slovenskih tleh v okviru turneje DUK2013.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za ogled avdio-vizualne poslastice, ki je navdušila celotno regijo. Reko, Beograd, Skopje in Zagreb je zajela prava ‘sevemanija’, ki sedaj prihaja tudi v Ljubljano. Prepustite se ‘sevemaniji’ in si zagotovite svoje mesto v Dvorani Stožice.

VSTOPNICE

PARTER – 23 €

TRIBUNE – 23 €

VIP sedeži pred ložam A + AB + B + BC – 40 €

FAN PIT – 45 €
(po zaključku akcije early bird, ki traja do 10.5. do 23h – cena 35€)

VIP LOŽE – 70 €

PRODAJA VSTOPNIC
Dallas Music Shop:
www.dallasmusicshop.com
Dallas Mute Shop (Rimska 14, LJ)
Telefonska prodaja vstopnic:+386 (0)1 252 45 91
Eventim sistem:
www.eventim.si
Hiše vstopnic (Citypark Ljubljana, Citycentr Celje, Europark Maribor; Kino Šiška Ljubljana, Tivoli Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana)
Telefonska prodaja: +386 (0)1 420 50 00

VEČ INFORMACIJ // Mars Music d.o.o., Mirje 12, Ljubljana; tel +386 1 200 76 60; fax +386 1 200 76 69
Web: http://dallasmusica.com
Facebook: http://www.facebook.com/Mars.Koncerti // https://www.facebook.com/dallas.si
Twitter: https://twitter.com/DallasRecordsSI
Spletna trgovina: http://www.dallasmusicshop.com/