Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

24
Sep
Severa in Gal Gjurin
20:00
10€, študentje 7€


Koncert Severe in Gala Gjurina na idilični lokaciji.

Zasedba:

Severa Gjurin, glas, električna kitara
Gal Gjurin, glas, akustična kitara, klavir
Miha Kraker, mandolina, kitara
Matej Tekavčič, bas
Domen Gracej, trobenta
Matija Krečič, violina
Lenart Krečič, saksofon
Blaž Celarec, tolkala
Marko Kragelnik, čelo


Severa
je likovnica, ki poje podobe. Njen glas in izjemno subtilen glasbeni izraz sta že zdaj med največjimi slovenskimi vokalnimi biseri, ob spremljavi brata Gala pa se izrazita v najlepših odtenkih.

Gal je vokalist, večinštrumentalist, avtor, glasbeni producent, pesnik in prozaist, človek, ki premika mejnike v svetu ustvarjanja. S svojimi šestimi avtorskimi ploščami je postal ena osrednjih osebnosti na slovenskem glasbenem prizorišču. Iz eksperimentalnih začetkov se je njegova glasba z leti spreminjala, izpopolnjevala in zorela, z zadnjima albuma Srce ter Duša in telo pa ga je dokončno sprejela tudi širša javnost.

Večer, ki ga pripravljata sestra in brat Gjurin, bo klavirsko obarvan, subtilen in avtorski, pela bosta starejše in novejše pesmi z njunih samostojnih poti in skupnega sodelovanja. Kolektiv glasbenikov, s katerimi že dolgo sodelujeta, podaja v izvedbo prav vsakega koncerta veliko rahločutne energije in glasbenega znanja – prav zato jih bosta gostila tudi na Ljubljanskem gradu.

Cena vstopnice za posamezni koncert: 10,00 €, 7,00 €*
Cena vstopnice za celotni cikel: 30,00 €, 21,00 €*

*(študentje, upokojenci, skupine nad 15 oseb

Prodaja vstopnic: Info center na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, www.ljubljanskigrad.si ter na vseh prodajnih mestihwww.mojekarte.si.

Za obisk koncerta priporočamo vožnjo s tirno vzpenjačo – z nakupom vstopnice si zagotovite znižano ceno povratne vozovnice.