Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

19
Mar
Selah Sue
20:00
22€ predprodaja, 25€ na dan dogodka


Nore raggamuffin vibracije za konec zime in začetek pomladi!

Nabrita belgijska soul/funk/fusion zvezdnica Selah Sue končno pri nas! Poleg repertoarja z lanskoletnega albuma Reason bomo v živo in v polni koncertni formi slišali hite Raggamuffin, Crazy Vibes, This World in druge s katerimi je Selah Sue bliskovito osvojila Evropo in svet in vas in nas!

Prvenec Selah Sue (2011) se je v Evropi prodal v več kot 720.000 izvodih, od tega 320.000 samo v Franciji. Leta 2011 so na lestvicah kraljevale njeni singli “Raggamuffin”, “Crazy Vibes” in “This World”, prejela pa je tudi evropsko nagrado EBBA po izboru občinstva (European Border Breakers Award), ki so ji jo podelili na slavnostni ceremoniji januarja 2012 na festivalu Eurosonic Noorderslag v Groningenu.
28. avgusta 2012 je njen prvenec izšel tudi v ZDA, kjer je bil deležen navdušenih kritik. V samo enem tednu so zabeležili več kot 400.000 spletnih prenosov. Revija Rolling Stone je Selah Sue razglasila za enega novih obrazov leta 2012.

Zdaj ko so minila štiri leta od njenega prvenca, Selah Sue morda res še ni premagala svojih demonov, vendar jih je ukrotila do te mere, da je lahko napisala skladbe za album Reason, ki prekipevajo od energije, svetlobe in čustev ter vam že ob prvih taktih spodnesejo tla pod nogami. Njihova avtorica, ki se zdi kot zraščena s svojo kitaro, je polna življenja, a hkrati tudi brazgotin. »Uspeh mi ni zacelil ran,« pravi. »V resnici se ni nič spremenilo. Na poti sem, moj boj bo trajal do konca življenja.«