Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

24
Nov
Seekers x Phi with Desyn, Alex Picone & Niff
23:00
8€ do polnoči, 10€ kasneje


Seekers x Phi with Desyn, Alex Picone & Niff
Petek / Friday, 24/11 * 23.00 @ Klub K4, LJ

”Someone who has become enlightened in the ways of the universe by accepting they know nothing about it. After months of meditation, smoking ganja and eating, Joe realized he knew nothing. Overwhelmed with a desire to understand and knowing that he never would, Joe became a Seeker.”

Desyn Masiello je v house in rave sceni v UK prisoten že od samega začetka. Dolgoletni DJ in digger je že od leta ’89 predan iskanju redkih vinilk, zato lahko v njegovi obsežni kolekciji najdemo najrazličnejše glasbene žanre, fokusira pa se večinoma na sound iz 90ih. Desyn je v zadnjih letih doživel glasbeni preporod, v discogs communityju je vsem poznan pod psevdonimom Rockyfair, sam pa pravi, da preživi še več časa z iskanjem glasbe sedaj kot pred 20 leti. Obseden je s platami, ki še niso digitalizirane in pravi, da hoče slišati vse, kar nima previewa. Med drugim je tudi ustanovitelj radia in organizacije Faciendo.

 

 

Alex Picone je DJ, producent in ustanovitelj založbe Seekers. Od leta 2008 živi v Berlinu, sodeloval je na ogromno projektih – Kicks z Maayan Nidam, Eticone z Etiennom, produciral je z Analogue Copsi in Ryan Eliottom. Njegova glasba je bila izdana na založbah kot so Yay, LowMoneyMusicLove, Cadenza, Bass Culture, MUS… Za sabo ima čez 20 EPjev, letos pa je izdal še svoj prvi album na založbi Seekers. Leta 2014 je ustanovil distribucijo Small Black Dots, leto za tam pa še podzaložbo Twig.

Niff je karizmatični DJ in ljubitelj klaviatur, ki črpa inspiracijo iz različnih slogov elektronike – techna, housea, UK garagea, trip hopa in ambienta ter na koncu zna povezati vse v eklektično celoto. Živi v Italiji in je nepogrešljivi član kolektiva Seekers.

Večer bodo zaokrožili rezidenti založbe in kolektiva Phi; vsem dobro poznani, v Berlinu živeči Evano ter po dolgem času ptujski wonderboy Nikolaj.

- – - – -

DESYN
ALEX PICONE
NIFF
EVANO
NIKOLAJ

- – - – -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si
// www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE
8€ < 24.00h < 10€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com