Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

26
May
Sea Star festival
18:00
37€, VIP Gold 100€


V kompleksu Stella Maris se 26. in 27. maja že znanim nastopajočim, med katerimi so The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Modestep, Pendulum in Dubioza Kolektiv, pridružujejo še Umek, Spiller, Petar Dundov, Aney F, Marina Karamarko, PipsChips&Videoclips, Fakobolan in Nipplepeople.

Umek ostaja sinonim tako za regionalni kot tudi svetovni techno in je nesporno eden od zvezdnikov, ki prihajajo na festival Sea Star. Tomorrowland, Awakenings, Time Warp in Electric Daisy Carnial so samo nekateri svetovno znani festivali na katerih je nastopil, njegova radijska oddaja Behind The Iron Curtain pa se predvaja na več kot 150 radijskih postajah po svetu. Slovenske barve bo v Umagu zastopal tudi na Beatportu priljubljen Aney F, didžej, producent in ustanovitelj založbe Innocent Music.

Ekskluzivno zabavo si lahko obetamo tudi zaradi italijanskega didžeja in procenta Spillerja, ki se je v zgodovino glasbe zapisal z megahitom Groovejet, ko se je globalni sceni predstavila Sophie Ellis Bextor. Čistokrvna disco-house uspešnica je bila prodana v več kot dvomilijonski nakladi, prav tako pa je to pesem, ki je bila prva predvajana na Applovem takrat še popolnoma novem proizvodu –iPad. Seznamu nastopajočih se pridružuje tudi hrvaški didžej Petar Dundov, ki je v 20-letni karieri izdal pet albumov ter nastopal v svetovno znanih klubih kot so Berghain, Fuse, Tresor, Rex in Sub Club. Na Sea Star prihaja izredno karizmatična predstavnica nove generacije hrvaških techno didževev, Marina Karamarko.

Za vse, ki jih mikajo zvoki kitar, bodo poskrbeli legendarni PipsChips&Videoclips, iz Pule prihajajo punkerji Fakofbolan ter elektro-pop zamaskirani dvojec Nipplepeople.

Zaradi izrednega povpraševanja občinstva iz različnih evropskih držav, se bo prodaja vstopnic po ceni 37 zaključila v nedeljo, 2. aprila, oziroma že prej, v kolikor poidejo zaloge. V prodaji so tudi dnevne vstopnice, za katere je v tem trenutku treba odšteti 27,5€ ter VIP Gold vstopnice po ceni 100€.