Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

28
Mar
Sakura in Aiko
22:00


Lovable Fairy Tale vas vabi, da se nam pridružite na miksu pravljice in vrhunske elektronike, ki ga v četrtek, 28. 3. 2013, ob 22 uri, organiziramo v klubu Cirkus ter ponovno doživite radost življenja.

Pravljična junaka večera bosta Sakura in Aiko, češnja in samuraj, ter njuna zgodba o brazgotini, ki je češnjev cvet postala.

BREZ OKLEPA JE BRAZGOTINA ČEŠNJEV CVET POSTALA

Četrti pravljično glasbeni večer bo to pot potekal v prepletu naše prve avtorske pravljice in vrhunske glasbe. Odpravite se skupaj z nami na plesno ekspedicijo v deželo Japonsko in odkrijte neskončni svet Sakure in Aika. Sproščeno, zabavno in plesa polno potovanje ne bo mogoče brez odlične glasbe, za katero bo poleg gostitelja, senseija Matthewa Hoaga, poskrbelo še šest čisto pravih glasbenih samurajev: izjemni slovenski glasbenik, multiinštrumentalist in DJ Denis Beganović – Kay Kay, Ian F., Andrew Technique, Aneuria, Timotej in Nibeye. Za še boljše vzdušje bo s svojimi vizualijami tudi tokrat poskrbel kreativni VJ I99ycam.

LOVABLE FAIRY TALE - PRAVLJICA SREDI MESTA

Glasbeni dogodek Sakura in Aiko z Matthewom Hoagom & 6 samuraji je nastal v okviru projekta Imagine by Lovable Fairy Tale. Sam projekt je zastavljen kot t. i. vrata v pravljični svet, poln dogodivščin. Svet, ki kliče po tem, da se prepustite in za trenutek spet postanete otrok ter doživite radost življenja. Z nizom edinstvenih dogodkov Imagine by Lovable Fairy Tale želimo združiti vse ljudi, ki bi se radi izkazali kot piloti svojega življenja, ki znajo z njim pravilno krmariti in ga polno živeti. Edina droga, ki se ji predajajo, je ljubezen. Do sebe. Do drugih. Do elektronske glasbe. In predvsem do življenja.