Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

13
Dec
Ritem mladosti 2019
20:00
12,90


Potem, ko sta našo navečjo areno že stresla s spektakularnima dvojnima koncertoma Siddharte x Big Foot Mame, skupin Dan D x Mi2 in soundclashem Dubioze kolektiva ter S.A.R.S., smo se spraševali kaj več sploh še lahko ponudita potovalna agencija Collegium Mondial Travel in Hitradio Antena na svoji decembrski klasiki.

BIG FOOT MAMA x NEISHA x PERPETUUM JAZZILE x TABU

x PERO LOVŠIN x KLEMEN KLEMEN x VALENTINO KANZYANI

NAJVEČJI MASH UP V ŽIVO – NA TROJNEM ODRU!

Prvih 500 vstopnic po najnižji ceni v mreži Eventim + Petrol:

rdeči ring: 12,90€ / zeleni ring: 21,90€ / parter: 26,90€ / sedež v VIP loži: 49,90€

www.eventim.si/si/vstopnice/ritem-mladosti-2019-ljubljana-dvorana-stozice-523619/event.html

No, tole: NAJVEČJI GLASBENI MASH UP V ŽIVO – NA TROJNEM ODRU in 7 VRHUNSKIH IZVAJALCEV, ki bodo v živo prepletli rock, pop, elektroniko, rap in vrhunske vokale. Enkraten program. Ena izvedba. 13. 12. v Areni Stožice!

Letos vam sodelujočih ne bomo posebej predstavljali, saj so sami stari dobri znanci. Že če bi na navaden oder v enem večeru postavili vseh sedem sodelujočih izvajalcev, bi bil to program, ki se ga ne bi sramovali največji domači festivali. Če bi muziko premešali na dvojnem odru ena na ena, bi bila to tretja runda koncepta, ki je že dvakrat navdušil Slovenijo. A tokrat gremo še dva koraka dlje: dvojni oder bo postal trojni, mešanje muzike, energij, žanrov in izvajalcev pa bo teklo v takem tempu in kombinacijah, da boste ob vsakem obisku kadilnice ali veceja zagotovo kaj zamudili. Zato priporočamo, da pridete na RITEM MLADOSTI 2019 v res dobri kondiciji! Še prej pa skočite na Eventim in Petrol po vstopnice: prej jih ujamete, ceneje žurate!

Ob originalnih produkcijah Siddharta x BFM, Dan D x Mi2, soundclashu Dubioze Kolektival in S.A.R.S. ter številnih domačih glasbenikih je Ritem mladosti že gostil tudi svetovne zvezdnike, kot so pevec Swedish House Mafie, John Martin, Alle Faben, DJ Antoine, September, Agnes, RIO, Peter Bič Project, Steve Edwards, Filatov & Karas, The Shapeshifters, High on Heels in mnogi drugi.