Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

6
Sep
Ritem mladosti 2013
15:00
0€


Collegium Mondial Travel & Radio Antena podarjata največji glasbeno-kreativni dogodek ob koncu poletja – Ritem Mladosti 2013.

PETER BIČ PROJECT

s hiti “Hey Now”, “Say It Loud” in “Thinkig About You”

www.youtube.com/watch?v=k5gfgE-jirY

JAN PLESTENJAK * DAN D * APRIL

ZABLUJENA GENERACIJA * OMAR NABER

COVERLOVER * IN&OUT  * NIKA ZORJAN * KING FOO

specialna enota BIRKOVIH GVERILCEV * in drugi …

Pozdravljeni,

tudi letošnji zaključek poletja ne bo minil brez največjega brezplačnega druženja ob kreativnih delavnicah in izbrani glasbi številnih odtenkov. 7. RITEM MLADOSTI, ki ga mladim ob koncu poletja že tradicionalno podarjata Radio Antena in potovalna agencija Collegium Mondial Travel, se bo v petek 6. septembra od 15h naprej odvijal pred Kolosejem v ljubljanskem BTC Cityju.

Znani pa so tudi že nosilci programa. Po kraljih glasbenih lestvic, kot so September, Agnes, RIO, Gramophonedzie, Shapeshifters in Steve Edwards, ki so več kot 30.000-glavo množico razgibavali v preteklih letih, bo prvo ime Ritma mladosti 2013 skupina PETER BIČ PROJECT, ki je letošnje poletje pobarvala s hitom “Hey Now”. Ob njih so sodelovanje že potrdili tudi Jan Plestenjak, Dan D, April, Zablujena generacija, Omar Naber, In&Out, Nika Zorjan, Coverlover, King Foo in specialna enota Birkovih gverilcev. Ob atraktivnih nastopih izbranih domačih in tujih glasbenih mojstrov bo dogodek spet postregel tudi s pestro izbiro brezplačnih popoldanskih zabavno-ustvarjalnih izzivov.

Ritem mladosti 2013