Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

29
Jul
Revealed festival
21:00
415kn


Najbolji DJ svijeta Hardwell ponovno nastupa u klubu Papaya

Izvanredna sezona kluba Papaya pod pokroviteljstvom najvećeg EDM medija u SAD-u Dancing Astronaut ovoga ljeta na Zrće dovodi svjetsku DJ senzaciju HARDWELLA koji je nedavno proglašen najboljim DJ-em današnjice po izboru prestižnog glazbenog časopisa DJ MAG!

Jedan od najbolji klubova Hrvatske koji slovi i kao 23. najbolji klub svijeta, novaljska Papaya, najavljuje ponovno gostovanje najpopularnijeg DJ-a današnjice – Hardwella! U tri festivalska dana, od 29. do 31. srpnja, Papayom će po treći puta zavladati fenomenalna atmosfera nastupa jednog od najpoznatijih glazbenih imena svijeta. Nakon senzacionalnog nastupa na nedavno završenom UMF festivalu u Miamiu, Hardwell ovoga ljeta nastupa i u sklopu UMF Europe koji se druge godine održava u Splitu, a za nastup u Papayi najavljuje spektakularnu „Hardwell presents Revealed“ turneju kojom tijekom posljednjih godinu dana osvojio kanadsku publiku.

Event je pod pokroviteljstvom najvećeg EDM medija SAD-a, Dancing Astronaut, koji za Hrvatsku kaže kako vrlo brzo postaje središnjom europskom klupskom destinacijom za one koje traže manje iskomercijalizirana mjesta koja pružaju oblik zabave kakav se može pronaći na popularnom partijanerskom odredištu Ibizi. Plažu Zrće i klub Papaya opisuju draguljem hrvatskog turizma, a više detalja možete provjeriti u izvornom članku ovdje.

Hardwell je višestruko nagrađivani, mladi i talentirani DJ, koji je svoju karijeru započeo sa svega 13 godina. Nizozemska izdavačka kuća potpisala je ugovor s Hardwellom kada je imao svega 14 godina prepoznavši njegov izniman dar te je ubrzo počeo obilaziti sva eminentna klupska mjesta elektronske glazbe. U 2014. proglašen je svjetskim broj 1 DJ-em po izboru eminentnog britanskog glazbeng časopisa DJ MAG. Već niz godina gostuje kao jedan od centralnih imena na najvećim festivalima svijeta poput američkog Ultra Music festivala, belgijskog Tomorrowlanda i britanskog Creamfieldsa, a njegova turneja „Hardwell presents Revealed“ svaki puta biva rasprodana sa preko 20 tisuća karata. Nakon Miamija, Las Vegasa, Grčke, Zuricha, Amsterdama i Kanade „Hardwell presents Revealed“ dolazi u Hrvatsku – točnije klub Papayu – čime će Hrvatska postati jedina destinacija u regiji koja je ugostila ovaj spektakularan program.

Cijena karte za Hardwell presents Revealed festival mogu se nabaviti u predprodaji po cijeni od 415 kn za sva tri dana festivala na stranici www.papaya.com.hr. Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2014. mogu možete provjeriti na web adresi www.papaya.com.hr.

INFO:

www.papaya.com.hr