Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

21
Apr
“Remember Yesterday” – The Beatles Story
20:00
od 24€ naprej


MH koncerti predstavljajo:

SVETOVNA PREMIERA GLASBENEGA, PLESNEGA IN VIZUALNEGA POP ROCK SPEKTAKLA »REMEMBER YESTERDAY« – THE BEATLES STORY
21. APRILA 2017 V LJUBLJANSKI HALI TIVOLI!

KONCERTNA ZGODBA LEGENDARNIH THE BEATLES
»REMEMBER YESTERDAY« - THE BEATLES STORY

V produkciji slovitega Wayna Fowkesa in podjetja MH koncerti!

21. april 2017 ob 20.00, Hala Tivoli, Ljubljana

21. aprila 2017 bo v ljubljanski Hali Tivoli veliki koncertni spektakel v pravem pomenu te besede. Na premierni turneji bo uprizorjen mednarodni glasbeni, plesni in vizualni pop rock spektakel »Remember Yesterday« – The Beatles Story, v katerem se boste lahko skozi glasbo The Beatles v pravem koncertnem vzdušju, podkrepljenem z vrhunsko zvočno, vizualno in odrsko ter plesno produkcijo, popeljali skozi zgodovino ene največjih svetovnih rock skupin vseh časov, the The Beatles. Projekt nastaja pod taktirko slovitega britanskega režiserja in scenografa Waynea Fowkesa (sodeloval je pri projektih, kot so Cavalia Odysseo – režiser in koreograf svetovno znanega spektakla s konji -, Absolute Beginners, Don Juan, Notredamski zvonar …), skupino The Beatles Revival, vrhunsko tribute zasedbo Beatles, pa bo spremljal Royal Symphony Orchestra, ki je znan po sodelovanju pri velikih evropskih odrskih produkcijah, kot so Jesus Christ Superstar, Musical Classics, Abba in Sinfonie, Fantom iz opere in drugih, voden s taktirko dirigenta Piotra Oleksiaka. Omenjeni simfonični orkester ste že lahko slišali lani na odru Hale Tivoli, ko so nastopili na velikem spektaklu Queen – The Show Must Go on. Mednarodni koprodukcijski spektakel, ki nastaja pod okriljem slovenske koncertne znamke MH koncerti, bo tako premierno uprizorjen ravno na domačih tleh, obeta pa se mu tudi – za zdaj – evropska turneja.

Prve vstopnice so že na voljo po nižji predprodajni ceni 24,00 € na www.eventim.si in na vseh pooblaščenih prodajnih mestih.

Spektakel »Remember Yesterday« – The Beatles and Beyond obsega vsa 3 ključna obdobja delovanja skupine. V šovu bo pričaran duh časa in prostora s posebnimi avdiovizualnimi efekti, kostumografija skupine pa bo identična originalni iz vseh njihovih obdobij, kot tudi sami inštrumenti in način igranja The Beatles. Zgodba se bo pričela v že legendarnem klubu Cavern, kjer so Beatles pričeli s svojo angleško prisotnostjo in se od tam povzpeli v sam vrh svetovne glasbene scene vseh časov, ob izjemnih glasbenih točkah The Beatles Revival in simfoničnega orkestra, pa boste spremljali tudi vrhunske plesalce na za svetovne razmere urejenem in dovršenem odru, ob ravno tako nepojmljivih svetlobnih in vizualno-digitalnih efektih.

 

 

Da bo predstava resnično na svetovni ravni, pa bo vsekakor v največji meri vplival sam režiser in koreograf Wayne Fowkes. Svojo kariero je pričel v londonskem West Endu, kjer je nastopal v nekaj velikih produkcijah, kasneje pa ga je pot peljala v koreografske in umetniške vode, med drugim za velike televizijske produkcije v Veliki Britaniji in drugod po Evropi. Nato je postal »hišni« režiser pri Andrewu Lloydu Webbru. Leta 2000 je Wayne prevzel veliko londonsko prizorišče Millenium Dome, kot umetniški vodja, istega leta pa je postal tudi umetniški vodja za predstavo Notredamski zvonar. Kmalu za tem, leta 2004, je postal umetniški direktor muzikala Don Juan, tri leta kasneje pa je režiral svoj prvenec Buttterflies, ki ga je predstavil tudi v Pekingu. Zadnja leta je tudi režiser in koreograf svetovno znane produkcije in velikanske predstave s kar 61 konji in neštetimi vrhunskimi avdiovizualnimi efekti, Cavalia; zadnja je poimenovana Oddyseo. Na veliko zadovoljstvo podjetja MH koncerti se je odločil za sodelovanje kot režiser in koreograf za veliko, svetovno produkcijo, katere zamisel in znanje je zrastlo na domačih, slovenskih tleh, z vrhunskimi, tudi tujimi soustvarjalci.

Simfonični orkester Royal Symphony Orchestra je bil ustanovljen leta 2000 za potrebe produkcije muzikala Evita. S produkcijo so po Evropi nastopali še leta, kasneje pa so nastopali tudi v predstavah in muzikalih, kot so Jesus Christ Superstar, Musical Classics, Abba in Sinfonie, Fantom iz opere in drugi. Musical Lite Orchestra vodi dirigent, skladatelj in aranžer Piotr Oleksiak, ki je v preteklosti sodeloval z mnogimi opernimi hišami, filharmonijami in gledališči in med drugim ustanovil Musical Lite Orchestra. Dirigiral je na številnih koncertih, gledaliških predstavah in muzikalih (Evita, Jesus Christ Superstar, Scrooge, From the Life of Musical Tailors, The Phantom of the Opera, Fire of Dance, Musical Starlight, The Gypsy Byron, Die Fledermaus, The Magic Flute, Iolanta, Eugene Onegin, Nacht der Operette, Spectacular Night of Queen).

CENE VSTOPNIC:
24,00 EUR V PREDPRODAJI ZA PRVIH 500 VSTOPNIC.
NATO BODO CENE VSTOPNIC OD 29,00 EUR NAPREJ.

Vstopnice so v prodaji na spletni strani www.eventim.si in na vseh prodajnih mestih sistema Eventim.

Prodaja vstopnic: Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77*) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, Trafika 3DVA, bencinski servisi OMV z multi točko, agencija Palma in Alpetour potovalna agencija ter ostala prodajna mesta v sistemu Eventim Si.

Organizator:
MH KONCERTI