Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

21
Jun
Red Summer Party 2013
17:00
25€, VIP 43€


Red Summer Party 2013 najavlja Axwella in open-air, ki se bo odvijal 21.6. na štadionu Bežigrad!

Black Pony Entertainment Group ponosno predstavlja nov format zabave ter prvega headlinerja: k nam na zadnji dan šole, 21.6., prihaja gigant plesne glasbe in frontman Swedish House Mafie – Axwell.

Že šesta Red Party zabava

Začelo se je pred dobrim letom in pol, ko je Black Pony Entertainment Group v Ljubljano pripeljal Davida Guetto in Afrojacka s Paris Hilton, nato pa je sledila pomladna edicija s francoskim house virtuozom Martinom Solveigom. Po pomladi je prišlo poletje in z njim kultni DJ med DJ-ji – Tiësto. Družbo mu je delal Calvin Harris, ki je ravno tisti čas razstreljeval globalna plesišča s hitom We Found Love. Leto dni kasneje si je z njim prislužil grammyja. Vročica poletja se je polegla in bil je čas za drugi Red X-mas Party. Da bi elegantno zaokrožili leto presežkov, so poniji dali v Ljubljano pripeljati prvega DJ-ja na svetu in 10.000 obiskovalcev je božič praznovalo nekoliko prej: vrtel jim je namreč Armin van Buuren. Sedaj je čas za novo zgodbo, nov format in novo lokacijo.

Prihaja Axwell

Postavil je standarde v plesni glasbi. Bil je frontman najbolj odmevne trojice DJ-jev, ki je ravno ta ponedeljek s svojim zadnjim nastopom v Miamiju dokončno zaprla poglavje divjega pohoda elektronske plesne glasbe. Če samo spomnimo: Swedish House Mafia je leta 2011 podrla vse rekorde, ko je v manj kot desetih minutah razprodala več kot 20.000 vstopnic za Madison Square Garden v New Yorku. Njihova invazija globalne party scene je že pred leti iz vodilne medijske avtoritete na področju glasbe dobesedno iztisnila eno največjih priznanj v zgodovini glasbene scene: razvpita revija Rolling Stone je namreč na svoji naslovnici priznala, da so DJ-ji nove rock zvezde.

Red Summer Party 2013

Axwell prav od tega tedna dalje nadaljuje svojo kariero, kot jo je začel – solo. V zadnjih 2 letih je bil za grammyja nominiran kar dvakrat. S svojo založbo Axtone Records bo nadaljeval svoje glasbeno poslanstvo, nam pa bo ob začetku poletja serviral svežo porcijo plesnih bitov, s čimer bo Red Summer Party, skupaj z obiskovalci, odprl nov trend v plesni glasbi. Trenutno je to edini Axwellov potrjen nastop v tem delu Evrope, saj ga na bližnjih festivalih v tem času ne bo.

Poletje v mestu se bo pričelo z open-air zabavo

In naj samo namignemo: plesalo se bo zunaj. Black Pony bo tako izpolnil lansko obljubo o ponovitvi kvalitetnega rdečega poletnega spektakla. Tokrat v nadaljevalni seriji na prostem. Slovenija bo plesala pod vedrim nebom –  ne glede na vremenske razmere. Metropolitanska zabava v središču Ljubljane se bo začela pod modrim nebom in končala pod zvezdnatim. Katero lokacijo bo Black Pony preoblekel v urbano središče, bo znano v naslednjih tednih, si pa lahko vsi ljubitelji rdeče zabave že označite datum: open-air Red Summer Party se bo zgodil v petek, 21. junija.

Čas za spremembe

Organizator bo ostale nastopajoče oznanjal sproti na svoji strani www.redparty.eu, že sedaj pa lahko nakažemo posodobljeno pot slovenskega in avtorskega Red Party formata, ki ostaja zvest najhitreje rastočemu glasbenemu žanru  v zadnjih 20 letih- elektroniki. Red Party bo še vedno ponujal najboljšo izkušnjo, hkrati pa bo dodajal nove trende. Poleg svetovnih imen bomo v Sloveniji videli tudi nove obraze za mešalkami, ljubljence velikih DJ-jev, ki bodo to kmalu postali tudi sami. Z novimi upi bo Red Party slovenskemu plesnemu občinstvu predstavljal aktualne trende iz sveta trancea in housa. Tudi pri postavitvi prizorišča se obeta vključitev elementov urbanosti in sproščenih zabav na prostem: rdeča bo še vedno krovna barva popolnega žurerskega ugodja, samo prizorišče pa bo opremljeno s simulacijami mestnega duha. Organizator bo letošnjo lokacijo oživil s prostorsko razgibanimi detajli, ki bodo ponazarjali pravo urbano središče sredi Ljubljane ter hkrati odražali duh ostalih evropskih prestolnic.

Predprodaja vstopnic se bo vršila na agenciji Supratravel

Od četrtka, 28.3. dalje bo za vse early-birds na voljo poseben kontingent vstopnic po posebni ceni 15 EUR. Več informacij? www.redparty.eu in www.supratravel.si. Najzvestejši podporniki Red Partyjev pohitite, saj je predprodajni kontingent omejen.