Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

5
Jul
Recycleman
21:00
5€ early bird, 7€ predprodaja, 10€ na dan dogodka


RECYCLEMAN: AliEn greatest hits!

Hudo je, ko ugotoviš, da eden tvojih najljubših reperjev sploh še ni imel koncerta v Gala hali, samostojnega pa niti na celi Metelkovi. Dobra stran tega je, da ugotoviš, da eden tvojih najljubših reperjev spet nastopa. Hudo dober filing je, ko greš v Valentino na njegov koncert in te preplavi nostalgija, hkrati pa ugotoviš, da ima prekleto dober funk bend za sabo, ki dela. Dalaj Eegol ni nostalgičen, Dalaj Eegol je našpičen in konkreten!

Vse to je botrovalo k temu, da ga na letošnjem julijskem letnem vrtu Gala hale pač hočemo in moramo videt. Slišat vse njegove hite in uživat v fankijaških ritmih in duhovitih tekstih, ki jih znamo na pamet. Dalaj Eegol, nekoč AliEn, je starosta slovenske hip hop in funk scene, vse od svojih začetkov pri Heavy Les Wanted, preko za Slovenijo nenormalno uspešnih albumov Smetana za frende in Leva Scena (obe plošči sta dosegli zlato naklado in na spletu dosegata raritetne cene), do eksperimentalnih elektronsko-ibogainskih Red’a red in D’Rap, do enega najlepših comebackov na slovenski sceni in v veliko veselje nam ga bo gostiti. Vpišite si v svoj koledarček: Dalaj Eegol, sreda, 5.7. 2017, ob 21h, na prvem samostojnem koncertu na Metelkovi – letni vrt Gala hale. Se vidimo pod odrom!

RECYCLEMAN so:
Dalaj Eegol (ex AliEn)
Marek Fakuč / drums
Matej Slavec / bass
Jan Jarni / guitar
Romina Ponti / keyboards & bck vox

Pred in po koncertu bo za ustrezno muziko poskrbel SUSHI.

Vstopnina: 5 € early bird (omejeno število vstopnic, Gala hala na prireditvah do konca maja), 7 € v predprodaji (Gala hala na prireditvah, One Way), 10 € na dan koncerta

FB event