Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

13
Jan
Real Life Version
21:00
5€


Štiri leta po zadnji izdaji albuma slovenska punk rock skupina Real Life Version predstavlja nov avtorski projekt z naslovom Furious Winds and Ice Cold Showers.

Zasedba Real Life Version, že več kot deset let stalnica ajdovske in slovenske punk rock scene, je na novi plošči Furious Winds and Ice Cold Showers združila trenutke, o katerih so člani prepričani, da so bili za skupino med samim ustvarjanjem tega albuma najpomembnejši. Izkušeni glasbeniki, ki so po DIY principih na temeljih punk rocka in hardcora izoblikovali prepoznaven, samosvoj glasbeni slog, dejavni pa so tudi v drugih skupinah (The Hoax ProgramMartBed Religion), so nove skladbe že preizkusili na odrih številnih turnej po Evropi.

Na novem albumu se fantje odmikajo od družbenih problemov in političnih tem. “Morda se zavedamo odraščanja, da lahko spremenimo le sami sebe, in upamo, da se bo pozitivnost razširila tudi na druge. Toda glavno življenjsko lekcijo in spremembo v razmišljanju so povzročili nepričakovani dogodki, ki so naša življenja obrnili na glavo,” zaključujejo sami.

POSEBNA PONUDBA: Skupna vstopnica za koncert in ogled filma Don’t Break Down: A Film About Jawbreaker samo 8 €. Kupite jo lahko tukaj in na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

Organizacija: Kino Šiška, Cool Kids Booking in Giljotina Records.