Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

23
Feb
Rapetek 137: KUKU$ Klan
22:00
5€ predprodaja, 8€ na dan dogodka


RAPETEK 137: KUKU$ KLAN (Hrvaška)

Predvozači: zero6teen (n¥suke & $keef) + gaMeboy (36H)

Cookie
Armin KU
casi

Na Rapetku smo že gostili večino bolj izpostavljenih protagonistov hrvaškega raperskega novega vala. Večino, saj je do zdaj zevala velika luknja, manjkal je namreč eden od ključnih akterjev zagrebške (t)raperske eksplozije, KUKU$ Klan.

Trojec “urbanih legend” je na regionalni raperski radar priletel leta 2014 z mikstejpom Flexikon in videospotom za komad PVR€. Potem je šlo samo navzgor in leto 2015 je bilo nedvomno leto KUKU$a. Takrat je izšel drugi, še bolj odmevni mikstejp O KUKU$IMA SE NE RASPRAVLJA z megahitom Spartanac, klan pa je tudi pobral večino letnih nagrad neodvisnega glasbenega medija Hip Hop Unity. Potem sta padla tudi dva collab projekta s Shiro Rodbino, najprej GAMECHANGER, potem še Drugo Koljeno. KUKU$ Klan skupaj s skupino High5 sestavlja masovni kolektiv, bando 33 – pogosti so skupni nastopi, turneje in seveda nešteti featuringi.

 

 

Trap trojka je ravnonar navrgla že peti singel “Šnitanje” s težko pričakovanega in že precej dolgo najavljenega prihajajočega albuma Anđeli i bomboni, ki prihaja zelo zelo kmalu.

Pred nastopom KUKU$ Klana bodo hitrostno ogrevali trije člani 36H ekipe. N¥SUKE-ju & $KEEF-u se bo pridružil še novoiniciirani kolega gaMeboy. Trdi underground.

Vstopnina: 5 € v predprodaji (Gala hala na prireditvah, One Way store), 8 € na dan dogodka

FB dogodek