Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

31
Jan
Rapetek
22:00
7€


Wudisban Records je najvidnejša domača raperska založniška hiša, katere člani prihajajo iz najrazličnejših koncev Slovenije.

RAPETEK 99: WUDISBAN RECORDS

Live: WUDISBAN RECORDS (Amo, Burke, Drill, Emkej, Ghet, Mito, Mladich, Nemir, Mrigo, Sunny Sun, Tropski & Nite)
DJ SUNNY SUN

Založbo sta skupaj iz osnovne potrebe po domači založniški hiši ter združevanju raperskih soborcev zasnovala tekoči Emkej ter Niko, ki pod isto streho združujeta tako prekaljene raperske mačke kot novince, ki šele prihajajo na sceno. Iz osnovnega Velebor jedra (Ghet, Mrigo, Emkej, Mito) je zrasla založba, ki aktivno predstavlja rap po celotni kuri in prezentira mnoga področja hiphoperskega udejstvovanja od emsijanja, Dj-anja do organizacije dogodkov in še česa. Tokrat se bodo kot kompletna ekipa prvič predstavili na odru Gale hale v Ljubljani, z vsemi svojimi člani, med katerimi gre izpostaviti dve prihajajoči izdaji, in sicer skupni album Drilla in Burka, imenovan „Liquid Smoke“ ter skupni projekt T-setovca Ballaua ter velenjskega prvoborca Gheta, o katerem se šušlja že precej časa.

Vstopnina: 7 €

Predprodaja: One Way Store (Wolfova 10a, 1000 Ljubljana), Lepa žoga (Celovška 43, 1000 ljubljana), Tildo’s(Slomškov trg 13, 1000 Ljubljana), Gala hala na prireditvah