Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

27
Feb
Rapetek 108
22:00
6€, 8€ na dan koncerta


RAPETEK 108

GENERAL WOO (Blackout, Vinkovci)
SUNNY SUN (LJ)
+ DJ MR. DIRTY HAIRY (SoulKeks, Zg/London) & DJ SUNNY SUN

Februarja nadaljujemo predstavitve poglavitnih imen ex-yu rap scene. Gostili bomo General Woo-ja, enega pionirjev hiphopa na prostorih ex-yu, nekoč polovico kultnega zagrebškega dvojca Tram 11, svoje mikrofonske spretnosti pa bo po dolgem času v Ljubljani nakazoval tudi ljubljansko-riješki DJ, producent in MC, Sunny Sun.

General Woo je del ekipe Blackout, ki je po izjemno čislanem solo albumu „Verbalni delikt“, lani izdal dvojni album „Pad sistema“, kjer nadaljuje pot „Verbalnega delikta“, s katerim je močno revitaliziral svojo solistično kariero, ki jo je začel po razpadu dvojca Tram 11. V sklopu balkanske turneje „Pad sistema“ se bo ustavil tudi v Ljubljani.

Sunny Sun je riješko-ljubljanski MC, ki gga zadnja leta poznamo predvsem kot DJ-a in producenta, pa tudi kreatorja našega skupnega projekta ob 10. obletnici Rapetka, ko je izdal svoj DJ mix S(e)lotejp, tokrat pa ga boste lahko videli tako v vlogi MC-ja kot tudi DJ-ja.

Rapetek bo tudi ena zadnjih priložnosti, da ugledate DJ set Mr. Dirty Hairyja, Angleža, ki je zadnja leta s svojimi neklasičnimi seti nastopal po celotnem Balkanu.