Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

30
Apr
Rammstein
21:00
39€, ring 45€, parter 49€


V zadnjih dveh letih je turnejo “Made in Germany” nemške kultne skupine Rammstein v Mehiki, ZDA, Južni Afriki, Avstraliji, Kanadi in Evropi videlo že preko 1,3 milijona ljudi!

RAMMSTEIN ZA KONCERT V CENTRU STOŽICE V LJUBLJANI (30. 4. 2013) DOSLEJ PRODALI ŽE VEČ KOT POLOVICO VSTOPNIC, VEČ KOT 6.000!

In njihova pot se nadaljuje naprej! Na novi turneji bo mogočna skupina Rammstein, ki je znana po dovršenih koncertnih spektaklih z obilico pirotehnike, skoraj dobesedno zažgala v torek, 30. aprila 2013 v Centru Stožice v Ljubljani! In kot je očitno, je zanimanje za koncert v Ljubljani izjemno! Doslej je prodanih že več kot 6.000 vstopnic, kar je več kot polovica celotne kapacitete Centra Stožice! Zanimanje za koncert je zelo močno tudi v sosednjih državah, zato pohitite z nakupom, saj vstopnice vsakodnevno pohajajo. Predprodaja za ta vrhunski koncertni dogodek že poteka na vseh prodajnih mestih Eventima kot so Petrolovi bencinski servisi, Hiša vstopnic (City park), Europark (Maribor), LPP, e-Študentski servisi, Hipermarketi Mercatorja in drugod. Spletna prodaja poteka na spletnih straneh www.eventim.si in www.koncerti.net.

Rammstein so nastali že leta 1994 in so ena redkih skupin, ki še vedno igrajo v svoji originalni postavi: Till Lindemann (vokal), Richard Kruspe (kitara), Paul Landers (ritem kitara), Oliver Riedel (bas kitara), Christoph Schneider (bobni) in Christian Lorenz (klaviature).

Njihova kariera je bila zaznamovana s številnimi kontraverznimi, odbitimi videospoti in spektakularnimi koncerti. Vedno poskrbijo za fenomenalno scenografijo in na nastopih večkrat zamenjajo kostume. Njihovi nastopi pa so jih nemalokrat spravili v težave in so bili večkrat pridržani zaradi neprimernega vedenja, povezovali so jih z večimi nasilnimi dogodki, v videospotih so prikazovali kanibalizem in nudizem … V resnici pa se Rammstein ne obremenjujejo s tem, saj se dejansko posvečajo sporočilnosti, glasbi in odlični odrski umetnosti.

Rammstein Ljubljana

„Tisti, ki ne razumejo, pač res ne želijo razumeti,“ je v nekem intervjuju povedal frontman Till Linderman.

Ne zamudite tega edinstvenega koncerta z nemško progresivno metal skupino Rammstein, na katerem preprosto morate biti, 30. 4. 2013 v Centru Stožice v Ljubljani! Dobrodošli na popolno konzumiranje tega glasbeno-vizualnega spektakla, ki ga lahko uprizorijo le – Rammstein!

Uradna spletna stran:

http://www.rammstein.de/

Prodajna mesta:
Hiša vstopnic (City Park), bencinski servisi Petrola, Europark (Maribor), blagajna Križank, Kompasove poslovalnice, LPP, Collegium, Alpetour, poslovalnice Big Banga, e-Študentski servisi, kioski 3DVA, (K)kioski, Hipermarketi Mercatorja, poslovalnice Pošte Slovenije, blagajna Hale Tivoli …
Internetna prodaja:
www.eventim.si

Telefonska prodaja vstopnic:
01 42 05 000

Cene vstopnic:
Parter: 49,00 eur
Zeleni ring: 45,00 eur
Rdeča tribuna: 39,00 eur
Fan pit: 70,00 eur
Lože: 90,00 eur