Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

4
Aug
Punk Rock Holiday 1.4
20:00
89€


Lagwagon in H2O sta zadnji veliki potrditvi letos najbolj raznolikega in predvsem odličnega izbora glasbenih skupin na festivalu Punk Rock Holiday.

www.punkrockholiday.com

www.facebook.com/punkrockholiday

PRH je letos tudi eden najbolje izpostavljenih punk festivalov v medijih širom Evrope, kar se posledično kaže tudi v do sedaj najboljši predprodaji vstopnic, ki že mesec dni pred pričetkom presega obisk vseh dosedanjih izvedb festivala.

Lagwagon je ena najvidnejših punk rock zasedb, ki so v začetku 90ih let pod okriljem založb Fat Wreck Chords in Epitaph svet okužile s hitrim, spevnim in nalezljivim kalifornijskim skate punkom, zvokom, ki se je ob izletu nekaterih zasedb dotaknil pop industrije, a je svoje najbolj plodno jedro, ki se je zgostilo okrog zasedbe NOFX zadržalo v popolni neodvisnosti. Z istim tokom, a na vzhodni obali so izpluli tudi melodični hardkorovci H2O, ki so nastali v močni navezavi z zasedbami Sick of it All in Agnostic Front, a le nekoliko omehčali kitare, da so do izraza prišla spevna besedila, H2O pa premikajo tudi mejo odlične zive izvedbe, kar so dokazali lani v Tolminu, kot tudi letos na belgijskem festivalu Groezrock, kjer je njihov nastop celo zasenčil atrakcije, kot so The Offspring, The Hives in NOFX na glavnem odru. Po odpovedi The Architects, ki so bili zaradi logističnih težav z izvedbo poletne turneje primorani odpovedati nastop, smo H2O z veseljem ponovno povabili v Tolmin.

Ob Lagwagon in H2O bogato listo 50ih zasedb dopolnjujeo še Italijani Talco in Danny Trejo, Francozi In Other Climes ter Avstrijci Ants.

Program po dnevih je že objavljen na spletnih straneh festivala, prav tako pa so v prodaji tudi eno in dvodnevne vstopnice, program pa se bo kot lani na plaži pričel že v ponedeljek, 4.8.2014, ko se uradno odpre tudi kamp.

Lanskoletnim novostim, kot je veganski kotiček in plačilo s karticami, se letos pridružuje še bolj pestra ponudba prehrane, boljše pivo, edini asfaltiran del pred prizoriščem pa bodo popestrili enostavni skate objekti, ki bodo na uporabo obiskovalcem.

Obsežne informacije, vključno s cenami in predprodajo vstopnic so objavljene na spletni strani festivala: www.punkrockholiday.com

Predprodaja vstopnic:

Festivalska vstopnica: 89 € + provizija

Enodnevna vstopnica: 27 € + provizija

Dvodnevna vstopnica: 50 € + provizija

Vse vstopnice vključujejo kampiranje in turistično takso.

Uradna predprodajna mesta:

Eventim SI

Ljubljana: Gala hala, trgovina Madness na Trubarjevi

Maribor: Jazz klub Satchmo

Trbovlje: Mladinski center Trbovlje

Internetna prodaja:

http://www.mhshop-online.com/Shop/Category/860/punk-rock-holiday-2014

Povezave:

Uradna spletna stran:

www.punkrockholiday.com

www.facebook.com/punkrockholiday

twitter.com/punkrockholiday

FB dogodek:

www.facebook.com/events/367978923330078/

Uradni promo video PRH 1.4:

http://youtu.be/1MuQHh2SEQc