Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

15
Aug
Punk Rock Holiday 1.2
15:00
78€, predprodaja 69€


Najbolj nore poletne počitnice leta 2012!

GOOD RIDDANCE, THE TOY DOLLS, ANTI-FLAG, SICK OF IT ALL, 7 SECONDS, BOYSETSFIRE, THE SLACKERS, TERROR, MXPX ALLSTARS, DUNCAN REDMONDS, DEEZ NUTS, THE ADOLESCENTS, OFF WITH THEIR HEADS, DEATH BY STEREO, THE LOCOS, DEBELI PRECJEDNIK, BULDOGI, NAYSAYER, NATIONAL AFIRE, THE DOWNTOWN STRUTS, PIPES AND PINTS, KOFFIN KATS, PIPES AND PINTS, OFF WITH THEIR HEADS, A WILHEM SCREAM, INSANE, HIJACKERS, BACKSTAGE, SELL OUT, WHAT MATTERS MOST, REMEDY, HAPPY OL’MCWEASEL, PLESKA, PANKEROSCHI, BRUTALITY WILL PREVAIL, BLAME IT ON THE OCEAN, HOGWASH, PIGS PARLAMENT; BEACH STAGE: MAD ROOSTERS, THE MORRONS, VIKEND PANKSI, LIFE IN PERIL, WOLI WO, PARAZITI P. 13, JUSTIN CASE, THE CLOSHERS

Čista strast, osvežujoča energija, adrenalin, novo ime in svež začetek na najizjemnejši lokaciji! To je Punk Rock Holiday!

DOBRODOŠLI NA NAJBOLJ NORE POLETNE POČITNICE, NA PUNK ROCK HOLIDAY 1.2 OD 15. DO 18. AVGUSTA 2012 V TOLMINU!

Od srede, 15. 8., do sobote, 18. 8. 2012, bodo na Sotočju v Tolminu potekale najbolj nore počitnice leta 2012, že drugi Punk Rock Holiday, na katerem boste lahko na dveh odrih slišali in videli kar 46 skupin iz celega sveta. V prekrasni naravi Sotočja, ki je znano tudi po drugih festivalih in naravni lepoti, s katero se težko kosa kakšno drugo festivalsko prizorišče tudi v Evropi, boste lahko priče res pravim punk rock počitnicam, na katerih boste lahko uživali v vrhunskih punk rock skupinah. Glede na to, da je 15. 8. Državni praznik, boste še toliko lažje lahko šli na festival že ta dan! Na voljo so tudi posebne dvodnevne vikend vstopnice.

Good Riddance se bodo vrnili, saj nočejo zamuditi priložnosti za nastop v Tolminu. Mogočni The Toy Dolls bodo na odru Sotočja nastopili s svojim neprekosljivim zabavnim performansom, hardcore legende 7 Seconds in Sick of it All pa vas bodo pripeljali do vzhičenja skupaj z mlajšimi kolegi Terror in Deez Nuts. Anti-Flag bodo stopili mnogim na žulj s svojimi političnimi sporočili, ki jih poganja njihov neverjetni punk rock nastop, temu pa bodo sledile melodične pesmi velikih MxPx, in pa politično angažirana post-hardcore atrakcija Boysetfire. Duncan Redmonds bo odigral nekaj akustičnih verzij pesmi skupin Snuff in Guns N’Wankers, ljubitelji keltskega punka pa bodo veseli ob poslušanju dud slovenske skupine Happy Ol’ McWeasel. Ljubitelji ska punka pa bodo lahko uživali ob nastopu najboljše ska skupine vseh časov – The Slackers! Seveda pa bodo nastopile še mnoge druge skupine, kar 46 jih je vseh skupaj! Ne pozabite pa tudi na to, da je kampiranje brezplačno, cene pijače in hrane pa več kot ugodne. Lokacija pa že od nekdaj privablja ljudi s celega sveta, saj je zelo specifična v svojih naravnih lepotah in drugih možnostih, ki jih okolje ponuja.

PUNK ROCK HOLIDAY 1.1

Leta 2011 je organizatorjem uspelo ustvariti največji punk rock festival v regiji. Za povrh vsemu, so izbrali najlepšo lokacijo v Evropi, sapo jemajoče sotočje rek Tolminke in neverjetne reke Soče v Tolminu, ki ne ponuja le klasičnega festivalskega vzdušja, temveč tudi nepozabno počitniško okolje.

Leta 2011 je bil festivalski program sestavljen iz najmočnejših mednarodnih imen punk rock glasbe, ki so bili tedaj na evropskih turnejah, s skupinama NOFX in Bad Religion na čelu …

Vrhunski program je privabil več kot 5.000 punk rock fanov, predvsem iz Slovenije, Italije, Hrvaške, Avstrije, kot tudi iz drugih držav, ki so zares uživali na tej neverjetni lokaciji, s čimer si je festival prislužil možnost rasti tudi v bodoče.

Posebni paket za fane (vstopnica in majica)IN POSEBNI PAKETI 5+1 in drugo:

http://www.punkrockholiday.com/shop/index.php?lang=si

Cene vstopnic:

Za 4 dni:

69,00 EUR + provizija (do 14. 8. 2012)
78,00 EUR (od 15. 8. 2012, na dan festivala)
Vikend vstopnica (do 14. 8. 2012): 45,00 EUR + provizija
Enodnevna vstopnica (do 14. 8. 2012): 32,00 EUR + provizija

PREDPRODAJNA MESTA:
Punk Rock Holiday spletna trgovina: www.punkrockholiday.com/shop/ ali http://www.ticket4you.org/
Za prodajna mesta po Sloveniji (Petrol in druga prodajna mesta Eventima) in v Italiji (Green Ticket) preverite na: www.punkrockholiday.com

Druga prodajna mesta: MADNESS, Trubarjeva 16, Ljubljana, MADNESS, Gradnikove Brigade 33, Nova Gorica, GALA HALA, Metelkova mesto (samo na prireditvah)

Zagreb/Hrvaška: Dirty Old Shop

Na Punk Rock Holiday se lahko podate z vlakom iz Ljubljane, Kopra, Maribora, Dobove, z Jesenic po polovični ceni, v primeru, da kupite vstopnico na Info Točki Slovenskih železnic. Z Mosta na Soči vas bo popeljal tudi avtobus. Več informacij o voznih redih vlakov in avtobusov na: http://www.punkrockholiday.com/4/Informacije

Uradna spletna stran:www.punkrockholiday.com
Facebook stran:www.facebook.com/punkrockholiday
Facebook event:www.facebook.com/events/218204771588487