Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

25
Apr
PRH 1.4 Warm up
21:00
10€, predprodaja 7€


Podprite dogajanje, glasbene skupine in sceno, saj scena ste vi!!

“ATLAS LOSING GRIP”
http://www.atlaslosinggrip.se/
https://www.facebook.com/atlaslosinggrip

V letu 2005, ko je bila melodičena punk scena na Švedskem skoraj popolnoma mrtva, so se pojavili Atlas Losing Grip. Album ” Shut World Out ” je bil tisti prvenec, s katerim so zasloveli po Evropi.

Satanic Surfers pevec in frontman, Rodrigo Alfaro, ki se je kot gostujoči vokalist pojavil na debitantskem albumu, se je bandu uradno pridružil leta 2008.

Na turneji po Evropi so igrali skupaj z Bad Religion in številnimi drugimi že dobro znanimi bandi s svetovne punk rock scene. Album ” State of Unrest ” je bil tisti album, ki jih je zopet ponesel na pota starega dobrega in hkrati na svoj način unikatnega skandinavskega punk rocka.

Po kopici uspešnih klubskih in festivalskih koncertov, se band pripravlja na nov album, ki bo izšel letos. Letošnjo turnejo začenjajo prav pri nas, v Trbovljah.
“THE GOGETS”
http://www.gogetsofficial.com/
https://www.facebook.com/thegogets

Avstrijski The Gogets so naslednje poglavje prave rock veličine. Zasloveli so s prvencem iz leta 2004, ki nosi ime »World War 3«, s tem pa so naslavljali publiko, da njihova glasba le ne bo nekakšna muha enodnevnica, ravno nasprotno.

Za njimi je že veliko število uspešnih nastopov z bandi kot so: Beatsteaks, Prodigy, Flogging Molly, Tiger Army, Donots in drugi.

“GOLLIWOG”
http://www.golliwog.org/
http://www.facebook.com/golliwogpunk

Golliwog, melodičen hardcore band iz Ribnice, je v petnajstih letih delovanja ostal zvest temeljnemu vodilu punka – D.I.Y. mentaliteti. Prepoznavni so pod sloganom “Anti-Everything Corporate” in naspidirano ter netrendovsko različico družbeno-kritičnega melodičnega hardcora s prepoznavnim ženskim vokalom, težkim kitarskim zvokom, pozitivnim sporočilom in “Straight-In-Your-Face” attitudom.

Za sabo imajo že ogromno koncertov tako doma kot po tujini (oder so delili z NOFX, SNFU, Anti-Flag, Sick Of It All, Street Dogs, Dead To Me, Venerea, The Toasters…), nastopili pa so tudi že na mnogih prepoznavnejših festivalih alternativne glasbe pri nas (Punk Rock Holiday, No Border Jam, Orto Punk, City Of…, Njoki Summer fest, Zeitgeist fest, Rad bi bil normalen, Štour Fest…).

PUNK ROCK!!!

Vstop (omejeno št. kart!):

Predprodaja – 7€ (kavarna Mladinskega centra Trbovlje, Tomaž Polutnik, po pošti z odkupnino)
Na dan koncerta – 10€