Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

30
Aug
Potujoči Cirkus IV
17:00
0€


Drage dame in cenjeni gospodje, veliki cirkuški impresarion Bozo Žejni vas vabi na že četrto izdajo Potujočega Cikusa.

XEQUTIFZ & MAJA KEUC v živo @ Knafljev prehod, Ljubljana

XEQUTIFZ & MAJA KEUC live! * IZBRANI DIDŽEJI * KLOVNI & KLOVNESE * CIRKUŠKI NORČKI * RAZIGRANI ANIMATORJI * BRHKE HOSTESE * GIBČNI AKROBATI * NAJMANJŠI VELIKAN NA SVETU * AFTER Z DJane THALIO V KLUBU CIRKUS!

Tokratni uvod v razigrano petkovo noč v klubu Cirkus bo 30. avgusta gostil Knafljev prehod, žurersko pribežališče ob priljubljenih lokalih Cutty Sark, Cantina Mexicana in As, skrito med Wolfovo ulico in Slovensko cesto v Ljubljani. Ogrevanje bo, kot je že običajno, trajalo od 20h do polnoči, ko se bo razigrana povorka preselila v klub Cirkus na še eno noro zabavo – ki jo bo tokrat vodila vroča didžejka Thalia.

Da bo šel zadnji Potujoči Cirkus letošnjega poletja zagotovo v anale, bo poskrbela skupina Xequtifz z Majo Keuc, z njimi pa vas odo nastopali še izbrani didžeji. Pravo cirkuško vzdušje bodo pričarali gibčni cirkuški artisti, hostese z nogami vse do tal, najmanjši velikan na svetu, animacijska ekipa kluba Cirkus ter prekaljeni barmani, ki bodo zadovoljili še tako zahtevne brbončice! Pridite s prijatelji in si privoščite sproščeno cirkuško doživetje še preden se odprejo vrata vašega najljubšega kluba!

17.00 – 19.00 – DJ Manoo

19.00 – 21.00 – Saturday Simon

21.00 – 23.00 – XEQUTIFZ in MAJA KEUC live!

23.00 – 24.00 – DJ Dey

24.00 => Uradni after with DJane THALIA @ klub Cirkus, Ljubljana