Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

8
Mar
Pop Design
21:00
18€


VELIKI KONCERT 8. MARCA, ZA DAN ŽENA: POP DESIGN

Na dan žena, v soboto, 8. marca 2014, bo v ljubljanski Cvetličarni prav poseben koncert skupine Pop Design, ki jo v slovenskem prostoru odlično poznamo že iz 80-ih let. Skupina, ki ima za sabo številne »nesmrtne« uspešnice, vsa leta obstoja pa polni dvorane in klube po vsej Sloveniji, se bo tokrat predstavila v sklopu Večerov slovenske glasbe v klubu Cvetličarna, namenjen pa je vsem ženam in dekletom, kot tudi njihovim spremljevalcem in fanom skupine! Ne zamudite tega vrhunskega koncerta, na katerem boste lahko slišali njihove številne uspešnice, med njimi skoraj zagotovo Ko si na tleh, Ne bom ti lagal, Potepuh, Pokliči me nocoj, Solza, Zate, Zbogom, Nekoč bom zbral pogum, Neko noč, Sedem dni, Zatreskan sem vate in druge.

Pohitite z nakupom, saj je prvih 100 vstopnic po samo 12,00 EUR, sicer pa to predlagamo tudi zato, ker so koncerti v Cvetličarni zadnjega pol leta pogosto predčasno razprodani!

Cene vstopnic:predprodajna cena (prvih 100 vstopnic): 12,00 EUR; predprodajna cena (po prvih 100 vstopnicah): 15,00 EUR; na dan koncerta: 18,00 EUR.

Predprodajna mesta: bencinski servisi Petrola, e-Študentski servisi, Europark (Maribor), Hala Tivoli, Kino Šiška,blagajna Križank, Kompasove poslovalnice, LPP, Collegium, Alpetour, poslovalnice Big Banga, kioski 3DVA …

Internetna prodaja:Eventim

Telefonska prodaja vstopnic: 01 42 05 000