Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

8
Sep
Fanke 2012
10:00
15€, člani 10€


Poletni dan mladih – Fanke 2012 z Zlatkojem in Jean Bačič Quartetom

Klub prekmurskih študentov v sodelovanju z bazenskim kompleksom Terme 3000 pripravlja prvo in največjo prekmursko študentsko športno zabavo na bazenih Fanke 2012, ki bodo potekale 8. septembra v Termah 3000. Dogodek se bo pričel s turnirjema odbojke na mivki in nogometa na milnici, dogajanje pa bodo popestrili z animacijo zumbe in TNZ, body zorba, slack line-a in iger na vodi. Za odlično glasbo bosta poskrbela DJ Berti in DJ Emilijoo, kasneje pa bodo nastopili Zlatan Čordić – Zlatko in Jean Bačič Quartet. Vstopnice za Fanke bodo na prodajnih mestih od 2. avgusta naprej, za mlade pa bo zagotovljen brezplačni avtobusni prevoz iz Murske Sobote.

fanke 2012

V soboto, 8. septembra, Klub prekmurskih študentov v Termah 3000 pripravlja športno zabavo za vse študente in dijake, Fanke 2012. Dogodek se bo pričel ob 10:00 s turnirjema v odbojki na mivki in nogometu na milnici, kjer se bodo ekipe potegovale za bogate nagrade, nadaljeval pa s pestro animacijo zumbe in TNZ, za katero bo poskrbela Plesna šola Urška. Obiskovalci Fank se bodo imeli tudi možnost preizkusiti v body zorbu, slack line-u ali v igrah na vodi. Tekom dneva bo Klub prekmurskih študentov pozdravil tudi novopečene bruce.

Za sproščeno vzdušje z dobro glasbo bosta čez dan poskrbela DJ Berti in DJ Emilijoo, popoldan pa bo nastopil Zlatan Čordić – Zlatko. Skupina Jean Bačič Quartet bo mlade zabavala vse do 22:00, ko se bo dogodek tudi zaključil.

Obiskovalcem Fank bo omogočeno kopanje v celotnem bazenskem kompleksu Terme 3000, hkrati pa bodo imeli dovoljenje za vstop v ločeno območje z igrami, glasbo in akcijskimi cenami pijač. Člani Kluba prekmurskih študentov bodo za karto odšteli zgolj 10 EUR, študentje in dijaki, nečlani kluba, pa bodo odšteli 15 EUR. Cena bo poleg pestrega programa vključevala tudi obrok hrane in eno pijačo. Za mlade pa bo organiziran tudi brezplačen avtobusni prevoz na relaciji Murska Sobota – Moravske Toplice – Murska Sobota. Avtobus bo iz Murske Sobote odpeljal ob 9:45, odhod iz Moravskih Toplic pa bo ob zaključku programa ob 22:00.

Vstopnice za Fanke bodo na voljo od 2. avgusta na Pomurskem študentskem servisu (v zgradbi knjižnice) in pri Klubu prekmurskih študentov. Na dan prireditve bo cena enotna za vse, in sicer 15 EUR. Vse zainteresirane za brezplačni avtobusni prevoz, organizator naproša, da se zaradi lažje organizacije prijavijo na info@kps.si ali na telefon 040 366 957 (Jana). Prav tako se lahko ekipe za odbojko na mivki in nogomet na milnici prijavijo na info@kps.si ali pri vodji tekmovanja (odbojka – Ana (040 512 534), nogomet – Primož (031 231 640)). Ekipe naj bodo sestavljene iz treh tekmovalcev, od tega mora biti v ekipi v odbojki na mivki vsaj en ženska.

V primeru slabega vremena bo dogodek prestavljen na soboto, 15. septembra.