Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

31
Aug
Poletje v Bukowci
21:00
5€


Ekipa Društva Mladi Renče-Vogrsko že četrto leto zapored pripravlja vedno bolj razpoznaven poletni festival Poletje v Bukowci.

Festival označuje strast do življenja in dobro voljo ter ekipni duh, ki preveva mlade v naših krajih. V nekaj letih skupnih aktivnosti smo s prostovoljnim delom prišli do zavidanja vrednih dosežkov. Zgradili smo igrišce za odbojko na mivki, prejeli nagrado za najboljši mladinski prostovoljni projekt v Sloveniji, pripravili edinstvene dogodke, ki so odmevali daleč naokoli, v naše goste pa že večkrat povabili mednarodno prepoznavne izvajalce.Letos festival prinaša še daljše avgustovsko dogajanje in še bolj raznovrstno ponudbo za vse ciljne skupine obiskovalcev, tako mlajše kot starejše privržence festivalske sprostitve. Dogajanje v Bukowci se bo letos odvijalo od 3. pa vse tja do 31. avgusta.

Aktivno Poletje bo popestreno z brezplačnimi športnimi tečaji (pilates, zumba), ki se bodo odvijali dvakrat tedensko, ob ponedeljkih in četrtkih, prvo izvedbo poletnega teka v Bukovici ter stalnicami: nogometnim in odbojkarskim turnirjem. Ustvarjalno Poletje bo prineslo prvi Art & Craft sejem pri nas, kjer se bodo lahko predstavili vsi, ki doma ali kako drugače, z lastnimi rokami ustvarjajo čudovite in edinstvene okraske, nakit in druge izdelke. Zabavno Poletje pa bo seveda v znamenju nepozabnih koncertov najboljših domačih rock skupin (Zmelkoow, Bohem), priznanih domačih in tujih DJ-jev (Get Far (Italija), DJ Nadine (Madžarska), Paolo Barbato, Mike Vale), Stand Up zabavljačev (Jonas Žnidaršič, Tin Vodopivec) ter letos tudi gledališke predstave najboljših žlahtnih komedijantov daleč naokoli (Iztok Mlakar s predstavo Sljehrnik) in vročega zaključnega večera z latino ritmi. Na Vročem Poletju prav tako ne bodo manjkali filmski in karaoke večeri ter različna predavanja. Program je, kot vedno, sestavljen tako, da bo zadovoljil vse okuse obiskovalcev in bo dostopen vsakem žepu. Več informacij o programu in izvajalcih lahko najdete na uradni spletni strani festivala www.poletje.net.