Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

31
Aug
Poletje v Bukowci
21:00
5€, do 22h 3€


Plesni ritmi, jazz, swing, blues, reggae, hip-hop, pop-rock, traditional balkan folk. Vse to bomo združili v enem večeru. Kako? S skupinama S.A.R.S. in Manouche!

Dragi obiskovalci,obiskovalke!

31. avgusta vas vabimo, da se z nami prepustite utripu Poletja v Bukowci.

Sveže amputirana ruka Satriania (S.A.R.S.), srbski band mlajše generacije, se vztrajno prebija na vrhove vseh glasbenih lestvic. Sedemčlanska zasedba je v letu 2012 prejela nagrado “MTV Double Platinum Award” za videospot pesmi ”Perspektiva”. Leta 2013 so izdali nov album ”Kuča časti”. Nove uspešnice in stare nepozabne hite predstavljajo na turneji po celotnem Balkanu in širše.

Poletje v Bukowci

Uspešnicam skupine S.A.R.S. bomo priključili sexy ritme slovenske retro dance skupine Manouche. Še preden so konec leta 2012 izdali svoj prvi album z naslovom ”Kje si lubi?”, so s svojimi energijsko nabitimi singli, v katerih se prepleta electroswing, house in gipsy, popolnoma obnoreli publiko, kjerkoli so se pojavili. Nase so spektakularno opozorili v maju 2012, ko so kot predskupina francoske glasbenice ZAZ nastopili v ljubljanskih Križankah, od tu dalje pa je pot vodila le še strmo navzgor. Številni hiti ”Kje si lubi?”, ”Bi šla naprej?”, ”Resnična romansa”, ”Superfajn” in pripadajoči video spoti so osvajali najvišja mesta glasbenih lestvic, novembra 2012 pa je vzporedno z novim albumom na spored prišel tudi veliki koncert v ljubljanski Cvetličarni. V letu 2013 gre kolektiv Manouche s polno paro naprej. V sestavi frontmana in kitarista Robija Pikla, DJ-ja Marca Grabberja, virtuoza na trobenti Luka Ipavca, prelestne Petre Trobec na harmoniki in prekaljenega mačka na basu Krešimirja Tomeca bodo tudi za vas priskrbeli divjo in vročo zabavo!

Pravi večer za glasbene sladokusce!

https://www.youtube.com/watch?v=fOg7mj1_-sk