Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

8
Mar
Phi x Aleksi Perälä
23:00
10€ do polnoči, 12€ kasneje


Phi x Aleksi Perälä (Rephlex, Trip / FIN)
Petek, 8/3 * 23.00 @ Klub K4, LJ

Če bi Aphexovo biblijo Selected Ambient Works ukrojili za plesišče in posuli z zvezdnatim prahom Detroita, bi iz rokava izvlekli asa po imenu Aleksi Perälä.

Phi s tretjim gostom v sezoni zvišuje stavo, saj v klet prihaja eden najbolj čislanih in skrivnostnih elektrončkarskih producentov zadnjih let. Pustimo ob strani začetna frajerska fočkanja na kultni založbi Rephlex, Aleksijeva serialka Colundi je v zadnjih 5 letih poskrbela za najglobljo zajčjo luknjo utrganega minimalizma, v katero radostno skačejo vsi resnejši portali in pisci, za njegove hipnotične hitiče pa se grebejo eminence od Nine Kraviz do Clone-a. Kako ne, finski posebnež je na mističnem projektu Colundi pregnetel in kanaliziral unikatni mikrotonalni zvok, v katerem se z nagajivostjo Aphexa Twina, hipnotičnostjo Jeffa Millsa in atmosferičnostjo Convextiona poigrava z začaranim poslušalstvom. Slednjega ni malo. V svoje sete Aleksija mečejo nesporni DJ šefi kot sta Helena Hauff in Ben UFO, po njegovem zadržanem a ostrem robu pa rade posežejo tudi bilderske techno roke Bena Klocka.

Galaktična masaža možgan izpod prstov enega najbolj svežih in nenavadnih pilotov podtalne elektronike bo na sporedu 8. marca v kleti.

 

 

- – - -

Unpredictable arena:
Aleksi Perala Live! (Rephlex Records, трип, AP Music)
Evano (phi)
Fraku

house bar:
Kosta (phi)
Marin (Just υs)

- – - – -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si
// www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
10€ < 24.00h < 12€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com