Infoscena priporoča

Jardier (+ gost: Daniel Vezoja) / Channel Zero

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

21
Oct
Parov Stelar
20:00
29€ early bird, 35€ redna predprodaja


Celovečerni plesni elektro swing dogodek

Pripravite se na vročico plesne noči – v mesto prihaja PAROV STELAR!

Marcus Füreder, bolj znan po imenu PAROV STELAR je najbolj uspešen avstrijski producent s področja elektronske glasbe. 

Tony Bennett & Lady GagaLana Del Rey in Bryan Ferry so samo nekatere svetovne glasbene zvezde, ki so v svoji karieri sodelovali s Parovom Stelarjem.

Marcus je ustanovitelj ‘Electro Swing’-a, PAROV STELAR BAND pa je ena najbolj iskanih zasedb tega žanra.

Avstrijski glasbenik in producent, DJ Marcus Füreder je v začetku aprila  v Zagrebu pripravil nepozaben koncertno-plesni  in vizualni spektakel, v katerem je uživala celotna dvorana. Plesni koncert je trajal dobri dve uri! Parov Stelar končno spet prihaja v Ljubljano s celovečernim elektro swing dogodkom.

 

 

Biografija:

Za imenom Parov Stelar se skriva avstrijski glasbenik in producent DJ Marcus Füreder, ki je pustil pečat na glasbeni sceni devetdesetih let, v novem tisočletju pa producira še večje hite. Njegov zaščitni znak je kombinacija jazza, housa, electra in breakbeata, zmes energične glasbe je zasvojila publiko po vsej Evropi, potem pa še preostanek sveta.

Prvi EP (2004) z naslovom ‘Kiss Kiss EP’ se je bliskovito povzpel na vrhove glasbenih lestvic, vendar to ni bil edini dosežek, rodil se je popolnoma nov glasbeni žanr, ki so ga glasbeni kritiki poimenovali ‘electro-swing’. Do danes je bilo objavljenih kar šest studijskih albumov in preko 20 EP-jev na katerih so številni hiti – Booty Swing’, ‘Catgroove’, ‘Chambermaid Swing’ in mnogi drugi.

Parov Stelar je koncertiral širom sveta, skupaj je bilo preko 600 koncertov, med njimi razprodani nastopi v New Yorku, Londonu, Parizu, Berlinu ter na uspešnih festivalih kot so Coachella, Glastonbury, Sziget, Lollapalooza in mnogi drugi!

Tony Bennet & Lady Gaga, Lana Del Rey, Bryan Ferry  je samo nekaj velikih zvezdniških imen s katerimi je sodeloval Parov Stelar.Njegove pesmi se pojavijo v velikih televizijskih produkcijah, serijah, filmih in reklamah.

V začetku leta 2016 je Parov Stelar objavil  svoj prvi live album z naslovom  ‘Live @ Pukkelpop’, nedavno pa še prvi singl ‘Grandpa’s Groove’ s prihajajočega, novega studijskega  albuma, ki ga bo promoviral na koncertu v Ljubljani.

 

Začetek prodaje vstopnic:

PETEK, 9. JUNIJA 2017 ob 12h

Early bird CENA = 29 EUR

(DO RAZPRODAJE OMEJENEGA KONTINGENTA EKSKLUZIVNO NA WWW.EVENTIM.SI)

PREDPRODAJA: 35 EUR