Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

28
Dec
Parni Valjak
20:00
22€


Parni Valjak prvič v novi preobleki v Novi Gorici.

Legendarna skupina bo po razprodanem akustičnem koncertu v Ljubljanskih Križankah prvič v novi unplugged preobleki nastopila v Novi Gorici. V nepozabnem rock spektaklu, ki vas bo presenetil v akustični izvedbi, boste lahko uživali v petek, 28. decembra ob 20.00 uri v Športnem centru HIT Nova Gorica.

Skupina Parni Valjak je na glasbeni sceni že več kot 35 let in v tem času so postali ena izmed najpomembnejših glasbenih skupin, brez katerih bi hrvaška in regionalna pop-rock scena bila pusta.

V svoji karieri je skupina izdala 16 studijskih albumov, 18 singlov, 5 live albumov in 5 kompilacij, nanizali pa so tudi širok spekter glasbenih nagrad. Podirali so rekord za rekordom in se ne obremenjevali s vprašanjem kako preseči ostale glasbenike, ampak kako preseči samega sebe.

Parni Valjak Nova Gorica

Pri tej akustični izvedbi ”koncert bez struje – Live in Zakaem”, gre za enega izmed vrhuncev v glasbeni karieri najuspešnjejše pop-rock skupine na območju bivše Jugoslavije.

Vsakemu kupcu vstopnice za akustični koncert Parni Valjak v Novi Gorici,  28.12.2012, podarjamo najnovejši album »Stvarno nestvarno« v digitalni obl