Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

14
Nov
Parni valjak
21:00
25€, predprodaja 18-22€


V petek, 14. novembra 2014 ob 21.00 bomo v ljubljanski Cvetličarni priče klubskemu koncertu velikanov s hrvaške pop-rock scene, skupine Parni valjak!

Na tem skorajda intimnem koncertu (saj smo jih vajeni videti na največjih prizoriščih), a polnem energije, predstavili svojo zadnjo ploščo Nema predaje, njihovi oboževalci pa bodo lahko slišali tudi njihove številne uspešnice, kot so Ona je tako prokleto mlada, Hvala ti, Jesen u meni, Anja, Gledam je do spava, Uhvati ritam, Godine prolaze, Kada me dotakne, Nemirno more in številne druge. Skupina, ki obstaja že skoraj 40 let, je doslej posnela 20 studijskih albumov, prejeli so 15 nagrad Porin in si pridobili celo vojsko oboževalcev v celotni regiji. Koncertu bo seveda sledila tudi nepozabna zabava pozno v noč! Cena prvih 100 vstopnic na vseh prodajnih mestih Eventima je samo 18,00 EUR, nato bo cena v predprodaji 22,00 EUR.


Parni Valjak, eden od najboljših hrvaških rock bandov je lani objavil novi album Nema predaje. Parni Valjak je album najavil z singlom Samo da znaš, ki je bil več kot 10 tednov na prvem mestu nacionalne lestvice HR TOP40, kar je bil tudi rekord te lestvice. Glasbo in klasično dober tekst za pesem je napisal Husein Hasanefendić Hus.

Parni Valjak je eden od največjih in najpopularnejših pop rock bandov. Band je nastal leta 1975, na sceni pa so se z krajšimi pavzami obdržali vse do danes. Parni Valjak je gonilna sila vala rock in poprock skupin na Hrvaškem, posneli so 20 studijskih albumov, prejeli 15 nagrad Porin in si pridobili celo vojsko oboževalcev. Na odru že vrsto let dokazujejo da so iz pravega testa, obiskovalce vseh generacij držijo v deliriju polni dve uri in pol, po koncertih pa si vzamejo čas tudi za druženje. Izkušeni mački so polni energije in morda ravno zaradi kilometrine, še vedno mladi po srcu.

https://www.youtube.com/watch?v=pj4qgp_wXDE

Parni Valjak so: Aki Rahimovski, Husein Hasanefendić – Hus, Marijan Brkić – Brk, Zorislav Preksavec – Preksi, Berislav Blažević – Bero in Dado Marinković.

Več na: www.cvetlicarna.info

Cene vstopnic:

Prvih 100 vstopnic: 18,00 EUR;

predprodajna cena: 22,00 EUR;

cena na dan koncerta: 25,00 EUR.

Predprodajna mesta:

Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Hiša športa Ljubljana, Europark Maribor, Citycenter Celje, Klicni center: 1977) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, Kompas, (K)kiosk, 3DVA Trafika, Mercator Hipermarket, M Holidays, Svet Knjige in Palma turistična agencija

Telefonska prodaja vstopnic: 01 42 05 000