Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

12
Aug
Overjam Reggae Festival
18:00
89€ predprodaja, 105€ na dan dogodka


12.-15.8.2015 – preparty 11.8. – www.overjamfestival.com

OVERJAM FESTIVAL 2015 OBJAVLJA ZAKLJUČNI LINE-UP

CHAM in RICKY TROOPER sta zadnja, ki bosta ob boku že potrjenih Gentlemana, Max Romea, Capletona in Mellow Mood kronala zvezdniško zasedbo nastopajočih na Overjam reggae festivalu 2015

OVERJAM INTERNATIONAL REGGAE FESTIVAL

Sotočje Tolmin

Overjam International Reggae Festival, ki se bo ponovno odvijal v Tolminu od 12.-15.8.2015, zaključuje line-up in predstavlja zvezdniški nabor reggae glasbenikov na vseh svojih odrih: poleg že predstavljenih GentlemanaMax RomeaCapletonaMellow MoodOBFJugglerzFatMan HiFiHollie Cook in Brother Culture organizator dodaja še dve imeni, ki v sebi združujeta tako tradicijo kot tudi dancehall klasiko Jamajčana Cham in Ricky Trooper ob njima pa še sveža in znana evropska imena: JahcoustixRaphaelFleckBlend MishkinRoots in SessionAsherBomchilomPakkia in mnoge druge.

 

Cham, poznan kot “učenec” Damiana Marleya, se je reggae oboževalcem predstavil s hitoma “Fighter” in “Ghetto Story”. Cham bo s svojim nastopom na glavnem odru festivala sklenil glasbeno dogajanje v soboto, 15.8. Ricky Trooper prihaja iz legendarnega Killamanjaro Sounda, letos pa z evropsko turnejo beleži 40 let delovanja. Dancehall prizorišče bo zatresel v četrtek, 13.8.

 

Jahcoustix, ki bo na festivalu predstavil množično prodajani novi album “Frequency”, bo nastopil ob spremljavi skupine, ki bo podprla tudi Gentlemana, The Evolution Band, medtem ko bo Raphael, ki je na svoji turneji v enem letu izpeljal preko 70 koncertov v več kot 12 državah, 14.8. ogrel občinstvo za nastop Max Romea in njegove legendarne spremljevalne skupine Easy Skankers.

UPORABNE POVEZAVE :

 

SPLETNA STRAN => www.overjamfestival.com

FACEBOOK DOGODEK => http://bit.ly/overjam2015fbevent

2014 FILM => http://bit.ly/overjam2014officialaftermovie

OVERJAM TRGOVINA=> http://bit.ly/overjamshop

FACEBOOK => http://bit.ly/overjamfbpage

FOTO => http://bit.ly/overjam2014photos

POSTERJI => http://eepurl.com/bcZlO9

TWITTER & INSTAGRAM => OverjamFestival

 

 

Overjam 4 Kidz

Tudi letos festival snuje idejo Overjam 4 Kidz, pod okriljem katere bo poskrbljeno za varstvo in kvalitetno festivalsko preživljanje časa najmlajših obiskovalcev festivala. Na zavarovanem območju, v bližini toaletnih prostorov, v hladni senci in na toplem soncu bodo potekale dnevne kreativne delavnice, ki bodo vključevale otroke in tudi njihove starše. Pod strokovno usposobljenim vodstvom bodo otroci peli, plesali in ustvarjali v kar štirih jezikih.

 

Z vlakom na Overjam Reggae Festival z vlakom proti soncu!

Slovenske železnice in Overjam International Reggae Festivalom ponovno ponujajo koncept »Z vlakom na festival – z vlakom proti soncu!«.

Ponudba je namenjena vsem obiskovalcem, ki bi se na Overjam Reggae festival radi pripeljali z vlakom, privarčevali za prevoz in prispevali k varovanju okolja.

 

Z nakupom festivalske vstopnice na vseh Info točkah Slovenskih železnic vam Slovenske železnice ponujajo 50% popust za 2 osebi na vožnjo po lastni izbiri.

Znižano vozovnico lahko tako za ceno ene kupljene festivalske vstopnice koristita dva udeleženca za povratno pot.

 

Od in do železniške postaje Most na Soči bo organiziran shuttle prevoz s kombijem.

 

Z avtobusom na festival

 

Poleg lastnega prevoz Overjam letos ponuja organiziran prevoz z avtobusom iz vseh večjih bližnjih italijanskih in avstrijskih mest ter letališč. Posebne avtobusne povezave bodo tekle med Milanom, Bergamom, Brescio, Padovo, Vidmom, Gorico, Trstom, Beljakom (Avstrija) ter tudi med letališčema Treviso in Marco Polo pri Benetkah. Mogoč bo tudi t.i. “car-pooling”, ki bo potekal v sodelovanju s spletnima stranema Roadsharing.com in Youtrip.it.

 

Paketna ponudba

 

Overjam festival je skupaj s priljubljeno spletno stranjo Musicraiser osnoval paketno ponudbo festivalske udeležbe in storitev, kjer bo na voljo nakup različnih paketnih kombinacij vstopnic, parkirnin, prevozov, merchandisa itd. Več  informacij na: http://bit.ly/overjam2015-musicraiser

 

FESTIVAL :

 

Začetka zdaj že četrtega in priljubljenega OVERJAM INTERNATIONAL REGGAE FESTIVALA, ki se bo med 12. in 15. avgustom 2015 odvijal na travnikih in v gozdovih Tolmina ter na prelepih plažah Soče in Tolminke, tako ne gre zamuditi! Organizator zdaj že tradicionalno pripravlja tudi predfestivalski dan z glasbenim dogajanjem na plaži v torek, 11.8.

 

Overjam festival, večkrat omenjen med desetimi najboljšimi evropskimi festivali, v prvi vrsti stremi k predstavitvi vrhunskega glasbenega programa, ki pokriva vse veje prave reggae glasbe: roots, new-roots, rub-a-dub, dub, dancehall, rocksteady, jungle in raggamuffin. Trije odri (“yellow” glavni oder z glasbo v živo, “red”z dancehallom na plaži in “green” z dubom, na plaži, v gozdičku pod zvezdami), dnevne aktivnosti, različne delavnice, otroški program v štirih jezikih (slovenski, nemški, italijanski in angleški), stojnice s spominki, press center, brezplačno kampiranje, hrana s celega sveta, avtodom kampiranje in še in še!

 

Vse to je OVERJAM INTERNATIONAL REGGAE FESTIVAL, neodvisni festival, ki s svojo edinstvenostjo vabi mlade in družine iz cele Evrope na petdnevne počitnice v idilični naravi z mednarodnim pridihom, pristnostjo, ščepcem posebnosti in z magičnim dotikom!

 

PONUDBE IN UGODNOSTI:

 

Overjam ponuja preprodajo in pakete, ki obiskovalcem omogočajo cenejšo udeležbo.

Celofestivalska vstopnica, ki omogoča 5 dni v raju z vključenim kampiranjem, do 20.6.2015 stane 79€.

Nakup je mogoč na uradni Overjam trgovini:   http://bit.ly/overjamshop

ali na vseh Eventimovih prodajnih mestih: http://www.eventim.si/si/vstopnice/overjam-international-reggae-festival-tolmin-sotocje-389042/event.html

Celofestivalska vstopnica:

 

pomladna ponudba    do 20.06.                79€

poletna ponudba    do 10.08.                    89€

na vhodu festivala                                      105€

skupine +10 oseb    22.03. – 31.07.           70€/osebo

Vstopnice:

 

1-dnevna                               na vhodu       30€                  predprodaja : 25€

2-dnevna                               na vhodu       55€                  predprodaja : 45€

3-dnevna                               na vhodu       80€                  predprodaja : 70€

1-dnevno parkiranje                na vhodu   5€                    ni predprodaje

celofestivalsko parkiranje na vhodu       10€                  ni predprodaje

avtodom kampiranje           na vhodu       30€                  predprodaja : 20€

2015 T-Shirt                            na festivalu 15€                  predprodaja : 10€