Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

18
Apr
Orto Fest: Los Ventilos
22:00
8€


LOS VENTILOS / SVET NA RAMI

Z zadnje plošče #aveš skupina LOS VENTILOS predstavlja novo skladbo z naslovom SVET NA RAMI. Balada, ki je pri poslušalcih zagotovo požela največ zanimanja.  Skladba govori o občutku, ko nas zagrabi “življenski krč”, ko se ne uspemo in ne zmoremo premakniti niti za centimeter v katerokoli stran. O občutku, da ne zmoremo zajeti sape, da vedno lovimo svoj rep. In o občutku, ko krč premagamo, ko zadihamo, ko se nam zdi, da smo spet tako veliki, da si lahko svet naložimo na rame in se sprehajamo po življenju. Avtorja glasbe sta Boštjan Gradišek in Martin Lunder, avtor besedila Martin Lunder, aranžma pa je delo celega benda.

Po slabih osmih letih je zasedba LOS VENTILOS 20. januarja izdala novo studijsko ploščo #aveš. Izid je pospremila promocija v Španskih borcih, z norim koncertom, kjer je skupina v polni dvorani poslušalcem odprla vse ventile. Stoječe ovacije, navdušenje in pozitivna kritika obiskovalcev je skupino dvignila in ponesla skozi 10 novih avtorskih skladb.

Četrti studijski album prinaša rockersko svežino, odlične tekste, dovršene aranžmaje in produkcijo, ki navdušuje. Skladbe so bile posnete v studiu Beartracks Kočevje, studiu Hobbit Vrhnika in studiu A-box Trzin. Za gumbi mešalnih miz so sedeli Dejan Radičevič, Jernej Kržič, Matej Grginič in Matej Gobec. Slednji je prevzel tudi komplet mastering plošče. Producenti plošče pa so ventili sami.

URBAN SEVER – VOKAL
BOŠTJAN GRADIŠEK – KITARA
NACE JORDAN – BAS KITARA
MARTIN LUNDER – KITARA
GAŠPER GRADIŠEK – BOBNI

Skupina se trenutno ob medijskih obveznostih pripravlja na pomladansko turnejo, ki jo bo izpeljala v izbranih mestih po Sloveniji. Na koncertih v živo, želijo predstaviti svojo glasbo, pridobiti nove, predvsem mlade poslušalce ter se maksimalno zabavati.

Vstopnina 8 €