Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

9
Apr
Orto fest: Klemen Klemen
21:00
9€ predprodaja, 11€ na dan dogodka


Starosta domačega hiphoperskega opletanja z jezikom, ob prostem času pa trnowski ninja, se je po sušnih dvanajstih letih diskografske tišine na sceno vrnil s svojo tretjo in to kar dvojno studijsko ploščo »S3P«, posneto s kopico gostov, čemur sedaj sledi tudi nadaljevanje koncertne turneje po rodni grudi, ki predstavlja revitaliziranega Klemna v odlični formi, polnega novih barabinskih trnowskih urbanih zgodbic, samoanalitičnih prevpraševanj, keš tipov in pičk, refleksij vsakdana, šnopCARskih peripetij, lepih sosed, gusarskih zgodb in ostalih dram iz pestrega življenja največjega Trnowčana današnjega časa.

Njegov povratniški album Klemna predstavlja v življenjski koncertni formi, polnega kondicije in novega elana, ki prepleta nove skladbe s starimi zimzelenčki, ki jih poleg raperjev poznajo še vsi resnejši spremljevalci glasbe v domačiji.
Koncert v OrtoBaru bo tudi uradni manifest Klemnove stranke FBS, zlahka najboljše opcije na prihodnjih parlamentarnih volitvah. Na koncertu se bo pojavilo še nekaj vokalnih gostov s Klemnovega albuma ter seveda njegov nepogrešljivi DJ SSF, ki ga spremlja od prvega dne dalje.

SP3000 dela!

https://www.facebook.com/Klemen-Klemen-977587148928869

www.klemenklemen.com

Vstopnina 9 eur/11 na dan koncerta