Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

16
Jan
oOo
21:00
0€


oOo so vizualni improvizacijski rock’n’roll trojec, ki se sicer poti po mnogih drugih zasedbah.

DOMORODNI ČETRTKIoOo

POSLUŠALNICA 69: Belo smetje in teoP

Kitarist Miha Kunšič drgne kitaro pri Crazed Farmers, Tina Jenko ropota po bobnih v Nesebat in Kombo B Zlatka Kaučiča, vokalist in kitarist Žiga Jenko pa je bil nekoč prvo grlo že omenjenih Crazed Farmerjev. Vsi trije so konec devetdesetih skupaj muzicirali že v rock’n’roll bendu Rhythm Thieves, sedaj pa so se ponovno našli skupaj in se pred kratkim resneje pričeli ukvarjati z improvizacijo ,s pridihom garažne in noiserske godbe, ki je v prvi vrsti všeč njim samim. Gre za zabavno, energično muziko prežeto z veliko mero lastne ekspresije, raziskovanja in popotovanja.

Belo smetje in teoP (Od The Beatles do Dana Deacona. In nazaj.)

To ne bo še en dogodek Belega smetja. To bo glasbeni prikaz, od kod ta dj-dogodek črpa reference in kje vse so njegove meje. Še vedno bo glavnino zavzemala klubska glasba, ki temelji na glasbenih skupinah, začrtana pa je v smernicah med disco punkom in electro popom ali med post rockom in funky trashem oziroma povsod tam, kjer lahko na rezek zvok kitare odgovori sintetični ritem fluidnega. Poudarek je tako na glasbi zadnjih dveh desetletji in s primesmi klasičnih referenc iz zakladnice začetkov popularne godbe ter alternativne glasbe sedemdesetih in osemdesetih let preteklega stoletja.

Skratka, to bo za vse, ki glasbo mislijo, in za vse, ki se je ne morejo naveličat. Plesat, seveda. In brez skrbi, tudi tokrat vas Belo smetje udarno in ubrano zapelje – za veselimi ušesi in naprej.

Vstop prost!

FB Event

oOo na Soundcloudu