Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

8
Jul
OFF! + Joko Ono
20:00
15€ predprodaja, 20€ na dan dogodka


FF!
(Los Angeles, ZDA)
+JOKO ONO
(Ljubljana)

Vstopnina:

€ 15,00 + provizija v predprodaji
€ 20,00 na dan koncerta
Predprodajna mesta:
Gala hala, Madness na Trubarjevi, Eventim SI in on-parole.com

Če ste se pred leti spraševali, od kje pevcu Red Hot Chilli Peppers kapa OFF!, s katero je stopil na čsto vsak oder svetovne turneje “I’m with you”, boste julija dobili odgovor. V Ljubljano namreč prihaja OFF!, bend, ki sta ga leta 2009 ustanovila Dimitri Coats in starosta kalifornijske hardcore punk scene Keith Morris, famozni frontman zasedbe Circle Jerks in ustanovni član Black Flag.

Dimitri je kot producent sodeloval pri novem albumu Circle Jerks, projekt je padel v vodo, sta pa s Keithom tekom ustvarjalnega procesa spisala material, ki so ga OFF! uporabili ob zagonu.

OFF! so svoj prvi koncert odigrali leta 2010 na festivalu South By Southwest v Austinu, prvi koncert v domačem Los Angelesu pa je pospremila umetniška inštalacija Raymonda Pettibona, ki je vizualno opremil vse izdaje benda do danes.

Po kolekciji malih plošč so OFF! Leta 2012 izdali istoimenski prvenec, temu pa je že leta 2014 sledil album “Wasted Years”.

Hiperproduktivnost, akcija in umetniški doprinos OFF! se kaže tudi v izvirni video produkciji, ki je vrhunec dosegla prejšnji teden, ko so lansirali prvi del videospota “Over our heads”, v katerem se poleg čanov benda znajde tudi Jack Black, ravno danes pa so objavili tudi nadaljevanje z naslovom “Meet you God”.

FB EVENT