Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

31
Dec
NYE party
23:00
20€


Vabimo vas, da najdaljšo noč v letu preživite v klubu Cirkus, najbolj priljubljenem zbirališču ljubiteljev vrhunskih plesnih zabav v Ljubljani.

Naši dragi nočni ptiči!

Eno najbolj pisanih druženj v letu bomo prepojili z žametnim izborom hišnih didžejev in pozitivno energijo, ki jo boste lahko občutili v vsakem kotičku kluba. Noč bo podložena z največjimi aktualnimi in klasični party hiti, oder pa bodo s svojimi lepimi dolgimi nogami ozaljšale tudi dih jemajoče plesalke.

Šampanjec, privlačni vizuali in trendovska scenografija bodo spodbudili vaše grešne misli in vas popeljali v novo leto. Prepustite se toku in se pustite zapeljati.

Ekipa kluba Cirkus  pa vam ob tem želi tudi optimistično in poskočno novo leto 2015.

CIRKUS NY EVE ARENA PAKET za 20 eur

Vključuje: vstopnino in kozarec šampanjca Mumm ob polnoči.

CIRKUS NY EVE VIP PAKET za 40 eur

Vključuje: vstopnino, kozarec šampanjca Mumm ob polnoči, ketering, preskakovanje vrste na vhodu, VIP garderoba in toaleta, VIP šank, zabava v VIP prostoru.

CIRKUS NY EVE VIP MIZA PAKET za 325 eur

Vključuje: vstopnino za do 5 oseb, steklenico šampanjca Mumm, premium steklenica žgane pijače (1l) z izborom brezalkoholnih pijač (2l), ketering, preskakovanje vrste na vhodu, dodeljena hostesa, VIP garderoba in toaleta, VIP šank, zabava v VIP prostoru.

- – - – -

 

INFO: info@cirkusklub.si

VIP & REZERVACIJE MIZ / VIP & TABLE RESERVATIONS

rezervacije@cirkusklub.si // +386 (0)41 777 747